Pri nas pa danes: z ocvirki zabeljen fižol, sivček, seveda, skleda radiča, motovilca, endivije, regrata in svežega zelja, s česnom in bučnim oljem, seveda, breskov kompot. Pozno popoldan
ali čaj, (kupljeni) krofi.

Rižota brez filtra
Pri nas pa danes: z ocvirki zabeljen fižol, sivček, seveda, skleda radiča, motovilca, endivije, regrata in svežega zelja, s česnom in bučnim oljem, seveda, breskov kompot. Pozno popoldan
ali čaj, (kupljeni) krofi.
goveja juha s fritati
palačinke z marmelado/nutelo
anastazijab| JanisJoplin je napisal/a: |
Trixi, zelo lepo! Tudi jaz sem naredila 2 sacher srčka (majhna, za vsakega 1), pa sem pozabila poslikat Ežoj je pa podlegel modni muhi - postal je vegetarjanec Pri nas pa danes piščančji paprikaš in njoki.
|
Jaz sacher večkrat pečem, tokrat sem v testo dala 85% temno čokolado in se je spekla bolje kot kdajkoli. Pa navlažila sem jo z domačim mareličnim kompotom, nekaj marelic sem zmiksala in dala v marelični džem, ki sem ga segrela in z vročim namazala. Nato sem pustila, da se je nekaj časa ohlajalo in po dolgem času namesto spet med topljenjem jedilne uporabila maslo. Okraševanje pa mi ni šlo najbolje, ker mi je vrečke skoraj razneslo. Ampak dobro pa je bilo.
Danes bodo testenine z mesno omako, mešana solata, ostala je še rdeča pesa od včeraj. Tuhtam pa še ali bi skuhala še juho s kurkumo ali ne....mogoče ne bi bilo slabo, ko je tak zimski dan....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes krompirjeva solata z dodatkom cvetače in pečena piš. stegna.
tanjajPri meni danes:
Jutri mi bodo kuhali drugi!
ežojVčeraj: pečenice in zelje, potem pa na sprehod po soncu.
Danes: zelenjavno-mesna enolončnica in palačinke, zdaj pa kidat sneg.
Lp
tonskVčeraj: telečja
obara.
. .![]()
Danes: čufti v omaki,mešana solata,rdeč radič endivija,
, česen. ![]()
Pri nas danes: Goveji zrezki v omaki in kruhovi cmoki+ zelena mešana solata (radič, motovilec, rukola,...)
lučicaDanes pri naju: gobova juha in kebab
Danes: mestne kroglice v omaki z grahom, kuhan krompir, radič in motovilec
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Orehova rolada