Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha z gresovi knedli, čufti,,pire krompir, regrat, mešana solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

kislo zelje in krvavice

Balenka

tonsk je napisal/a:

Ostanki ričeta od predvčerajšnim (je kar prav prišlo, saj je veliko dela z novozapadlim snegom) in carski praženec.Lp

tonsk

PA NEMREŠ DA VJERUJEŠ!!!

Že 2 dni imam v glavi tole kombinajšn, saj mi je mama dala zalogo ričeta za domov, katerega sam samo dodelam/nadgradim. Itak pa vemo da so MAMINE KUHINJSKE PRIGODE najboljše.
Sicer sem dobil količino za 1 obrok, a ker se mi po hladilniku valja še ogromno zelenjave moram kombinriat in tako sem si prilagodil zadevo. Pol lončka včeraj, pol pa danes in NAJ NAJ NJUM NJAM šmoren iz šole!!!! Tega pa nikoli ne pozabim. Šolski so najbooooooljši

Vćeraj:
- Ričet ala MAMAN
- pola svinjske rebrce (hrustljava koooooožica. Njam njam)
- ostanek mlincev/kus kusa od srede
- soljat iz rukole in cvetače

Danes:
- Ričet kot včeraj
- Šolski NJAM NJUM šmoren
- Drudi del RUKOLA-CVETAČA SOLJAT

Jutri:
- Pasulj
- Šolski šmoren
- nekaj zelenjave za podlogo!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

ežoj je napisal/a:

Danes:

ežoj

Ežoj, tole pa tako dobro izgleda, da bi človek kar ugriznil

Za še boljši umetniški vtis in najboljšo oceno fotke bi pa le moral tisto kapljico spredaj na krožniku obrisat ...

Blanchy

Danes fižolova juha z makarončki In domač kruh.Zraven pa cmoki ali palačinke.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 01. 2014 17:38

Blanchy je napisal/a:

ežoj je napisal/a:

Danes:

ežoj

Ežoj, tole pa tako dobro izgleda, da bi človek kar ugriznil

Za še boljši umetniški vtis in najboljšo oceno fotke bi pa le moral tisto kapljico spredaj na krožniku obrisat ...

Blanchy

Daj no Blanchy, to je najboljše na tej fotki,

Danes pri nas: ajdova kaša z jurčki in zelenjavo, popečeno v pečici, z dodatkom sira in ocvrtimi jajci na oko, skleda solate kislega zelja, pa za mojega termitka razmišljam kaj bom sladkega naredila

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

NEMREŠ VJEROVAT, jaz sem komaj pridrsal z nekimi alfapa omega podplati do bankomata. To ti, ko zimske gume na nogah. Verige sem pozabil. Me je pa skoraj vrglo ze pri izstopu iz foajeatemu se pri nas reče tisti prostor kjer so nabiralniki.

Whatever, prišel sem, vrnil sem s tudi. Bankomat je nekaj bruuuundal brrrrr, frrrr. Glano, da je dal money

Danes grem na zeleno pivo pa na ornk pojedino. Kam že? Kaj pa vem, me bo že pot zapeljala.

Lp

preprost

miška, zaupaš kako si tole naredila? izgleda odlično!

mišzmoke je napisal/a:

Danes: polenta

skleda radiča, teran in voda

lp

mzm

Elen

preprost je napisal/a:

NEMREŠ VJEROVAT, jaz sem komaj pridrsal z nekimi alfapa omega podplati do bankomata. To ti, ko zimske gume na nogah. Verige sem pozabil. Me je pa skoraj vrglo ze pri izstopu iz foajeatemu se pri nas reče tisti prostor kjer so nabiralniki.

Whatever, prišel sem, vrnil sem s tudi. Bankomat je nekaj bruuuundal brrrrr, frrrr. Glano, da je dal money

Danes grem na zeleno pivo pa na ornk pojedino. Kam že? Kaj pa vem, me bo že pot zapeljala.

Lp

preprost

Na zeleno pivo greš k Štajercu, ne? In ko greš skozi mesto, lahko prideš po mene, sem čisto blizu Štajerca, kamor me na zeleno pivo tudi pot zanese ... (da ne rečem nosi ...)

mamamia

Pri nas pa bo danes stročji fižol v omaki, pire krompir in mešana solata.

Lp

tonsk

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti