Goveja juha z gresovi knedli, čufti,,pire krompir, regrat, mešana solata.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Polpetki iz melancan
Goveja juha z gresovi knedli, čufti,,pire krompir, regrat, mešana solata.
Kjer je volja, tam je pot. Trixikislo zelje in krvavice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| tonsk je napisal/a: |
Ostanki ričeta od predvčerajšnim (je kar prav prišlo, saj je veliko dela z novozapadlim snegom) in carski praženec.Lp
|
| ežoj je napisal/a: |
Danes:
|
Ežoj, tole pa tako dobro izgleda, da bi človek kar ugriznil![]()
Za še boljši umetniški vtis in najboljšo oceno fotke bi pa le moral tisto kapljico spredaj na krožniku obrisat ... ![]()
Danes fižolova juha z makarončki In domač kruh.Zraven pa cmoki ali palačinke.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
| Blanchy je napisal/a: | ||
Ežoj, tole pa tako dobro izgleda, da bi človek kar ugriznil Za še boljši umetniški vtis in najboljšo oceno fotke bi pa le moral tisto kapljico spredaj na krožniku obrisat ...
|
Daj no Blanchy, to je najboljše na tej fotki,![]()
Danes pri nas: ajdova kaša z jurčki in zelenjavo, popečeno v pečici, z dodatkom sira in ocvrtimi jajci na oko, skleda solate kislega zelja, pa za mojega termitka razmišljam kaj bom sladkega naredila ![]()
NEMREŠ VJEROVAT, jaz sem komaj pridrsal z nekimi alfapa omega podplati do bankomata. To ti, ko zimske gume na nogah. Verige sem pozabil. Me je pa skoraj vrglo ze pri izstopu iz foajea![]()
temu se pri nas reče tisti prostor kjer so nabiralniki.
Whatever, prišel sem, vrnil sem s tudi. Bankomat je nekaj bruuuundal brrrrr, frrrr. Glano, da je dal money![]()
Danes grem na zeleno pivo pa na ornk pojedino. Kam že? Kaj pa vem, me bo že pot zapeljala.
Lp
preprostmiška, zaupaš kako si tole naredila? izgleda odlično! ![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: polenta skleda radiča, teran in voda lp
|
| preprost je napisal/a: |
NEMREŠ VJEROVAT, jaz sem komaj pridrsal z nekimi alfapa omega podplati do bankomata. To ti, ko zimske gume na nogah. Verige sem pozabil. Me je pa skoraj vrglo ze pri izstopu iz foajea
Whatever, prišel sem, vrnil sem s tudi. Bankomat je nekaj bruuuundal brrrrr, frrrr. Glano, da je dal money
Danes grem na zeleno pivo pa na ornk pojedino. Kam že? Kaj pa vem, me bo že pot zapeljala.
Lp
|
Na zeleno pivo greš k Štajercu, ne? In ko greš skozi mesto, lahko prideš po mene, sem čisto blizu Štajerca, kamor me na zeleno pivo tudi pot zanese ... (da ne rečem nosi ...) ![]()
mamamia
Pri nas pa bo danes stročji fižol v omaki, pire krompir in mešana solata.
Lp
tonskKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Piščančja stegna z miso pasto