Včeraj bolonjska omaka in špageti, danes pa zelenjavna župca.
tanjaj
Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci
Včeraj bolonjska omaka in špageti, danes pa zelenjavna župca.
tanjajZa moški del tako imenovan mehiški fižol ( fižol v omaki, dobro začinjen, jedla včeraj-zelo dobro), ženski del pa krompirjevi zrezki in radič. Ne vem, zakaj se tako malokrat spomnim to narediti, ko pa je tako dobro.
![]()
Blanchy in naor: hvala![]()
![]()
Danes pri mani:
žrebičkov golaž, testenine školjkice in zelena solata, čokoladni puding
BalenkaVčeraj: kostna juha, dušeno sladko zelje, krompir kosih, goveji zrezek v omaki
Danes: kostna juha, polenta, goveji zrezek v omaki, solata stročji fižol
Jutri: zelenjavna juha, rižota, radič, jabolčni kompot
Za nedejo pa kisla repa, pire krompir, pečenice, jabolčni zavitek
NENA58Kuskus z zelenjavo in telečji zrezek, zraven pa stročji fižol v soalti.
testenincaJuha, skutni njoki z lososom in koromačem, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Končno. Kar sem pisal za nedeljo al prejšnjo soboto. Končno sem uspel skuhat toe čorbo iz piščančjih želodčkov in krompirja. Sem dodal še dve hrenovke. Na koncu cist malo ocukral, pokuhal in povegetal ter dodal dve jusni zlici kisa. Madona, je dobro. Zaj mam tega 4 litre. Pol sem prelil zame, polovico bom pa nesel bolnim sosedom, ki jim matra neka viroza al gripa.
Kako sem naredil: 700 oz 658 dkg piscanjcjih zelodckov od PP, dve srednje velike cebule, 10 strokov cesna. Od zacimb pa majaron, timijan pa celo vrecko drobnjaka. Tele sem vse susene in kupljene uporavil. Pa dodal sem eno kocko, zlicko (da ne bo reklama) Vegete in sol. Najprej sem sprazil cebulo,dodal cesen, zelodcke in to prazil in mesal dokler niso dobili sijaja. Pol sem dolil cist malo vode na vsakih 10 minut. Postopoma dodajal zacimbe in po uri in pol se dve hrenovki na kolobarje in krompir na kockice. Cisto na koncu pa se dve jusni zlici kisa. Ma fenomenalno.
To tako pase te dni, ko je grozljivka od temperatur, ledeno. Samo to si pogrejes, kak dober film na tv al pa serija in uzivas pod odejo.
Lp
preprostSobota:
![]()
Goveja juhica; sarma, matevž; jabolčna pita z vanili nadevom

Pozdravček!
juha z rižem, sv. kare pečen v foliji z malo olja in začimbami, pire, zel. solata s fižolom (mož bo še nekaj časa na lažji dieti, zato bolj enolična in pusta prehrana in seveda manjše porcije
)
lp,
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Špargljeve blazinice