Pri meni, včeraj:
danes neki kapitalizem pritisnil na mene, ne da mi dihat, pol pa izpade improvizacija:
planirana ribja juha bo za večerjo.
ežojPri meni, včeraj:
danes neki kapitalizem pritisnil na mene, ne da mi dihat, pol pa izpade improvizacija:
planirana ribja juha bo za večerjo.
ežojDanes in jutri: sarme
lp
mzmPri nas v ponedeljek špecli, goveji zrezki v omaki in solata iz radiča in kitajskega zelja,
včeraj smo imeli kislo zelje in matevža,
danes pa govejo juho in zapečeno proseno kašo s suhimi slivami, za večerjo bo mešana solata ( endivija, kitajsko zelje, korenček, rukola, koruza)- enkrat na dan kar mora bit in ker je danes ni bilo za kosilo bo zvečer
jutri verjetno popečeni kosi piščanca, rizi-bizi in endivija in rukola v solati,
uživajte zimo ![]()
![]()
![]()
Danes pri nas: goveja juha z ribanci,pečen piščanec,krompirjeva solata in kruh.Za jutri pa še bom dobro premislila,če se bodo,tako kot danes,izogibali lopate,verjetno ne bo nič.
antaDanes: filane paprike, domač pirn kruh
Danes, pri nas bujta repa,kranjska klobasa,(mož)jaz pa pico štirji letni časi( v Kranjski gori)
Milži
Juha, piščanec v avokado omaki, prosena kaša, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj: pire krompir, filana paprika in zelena solata.
Danes: pire krompir, prata, mešana solata.
BalenkaVčeraj riba v soli.
Danes moski sadeži še nevem kako :)
testenincaGlede na snežne razmere, jao kako mede ![]()
![]()
, bo kosilo iz domačih zalog:
ena taka "fouš" juhica, zeljne krpice, pečenica, testo za kruh že vzhaja, pozdravček vsem,
dol, pa veliko veselja ob kidanju in ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Kremni rezanci s tartufi