Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri meni, včeraj:

danes neki kapitalizem pritisnil na mene, ne da mi  dihat, pol pa izpade improvizacija:

planirana ribja juha bo za večerjo.

ežoj

Danes in jutri: sarme

lp

mzm

Pri nas v ponedeljek špecli, goveji zrezki v omaki in solata iz radiča in kitajskega zelja, 

včeraj smo imeli kislo zelje in matevža,

danes pa govejo juho in zapečeno proseno kašo s suhimi slivami, za večerjo bo mešana solata ( endivija, kitajsko zelje, korenček, rukola, koruza)- enkrat na dan kar mora  bit in ker je danes ni bilo za kosilo bo zvečer

jutri verjetno popečeni kosi piščanca, rizi-bizi in endivija in rukola v solati,

uživajte zimo 

tabu

Danes pri nas: goveja juha z ribanci,pečen piščanec,krompirjeva solata in kruh.Za jutri pa še bom dobro premislila,če se bodo,tako kot danes,izogibali lopate,verjetno ne bo nič.

anta

Danes: filane paprike, domač pirn kruh

breskva

Danes, pri nas   bujta repa,kranjska klobasa,(mož)jaz pa pico štirji letni časi( v Kranjski gori)

Milži

Sporočilo je spremenil(a) Milži dne 29. 2014 19:21

Juha, piščanec v avokado omaki, prosena kaša, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj: pire krompir, filana paprika in zelena solata.

Danes: pire krompir, prata, mešana solata.

Balenka

Včeraj riba v soli.

Danes moski sadeži še nevem kako :)

testeninca

Glede na snežne razmere, jao kako mede , bo kosilo iz domačih zalog:

ena taka "fouš" juhica, zeljne krpice, pečenica, testo za kruh že vzhaja, pozdravček vsem, dol, pa veliko veselja ob kidanju in

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti