Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sprememba na jedilniku ;

Danes:
- Ajdovi žganci z domačimi ocFirki
- gobovo/gorčična goveja gosta omaka 
- ein kandelaber + en činken košček od pečene rebrce od vikenda
- umešana soljat

Kaj praznikov še ni mimo?!?! Zvečer pa razvajanje ob proteinskih palačinkah + pravem temnem kakavu z domačim mlekom. Domača marmeljad in skuta ne izostaneta. Jooooj, le kdaj sem si zo zaslužil, le kdaj 
Jutri:
- Finoooo hrustljavo zapečena sv.rebrca
- Pečjakov 1/2 skutinega štruklja (narejen bo po ZAGORSKO. V pečico, prelijem z malo smetane+jajčkom. Moram na kaj pazit ali je trotel ziher da dobim fiiino hrustljavo zapečeno kapico in nezen a cvrst štruklj?!?!)
- BREZ SOLJAAAAAAAAT: drugi del TEDENSKEGA IZZIVA dan od mojega "ŠEFA". Majke mu!!!!

P.S: No, ker sem zvečer gost pri družini in prespim gori, je Sandiju polovico oproščeno, saj me bo draga mama, pocarkljala z BAKINIM NAJBOLJŠIM ŠMORNOM (baka zato, ker ji tako pravim naš mali v.d nečak, pirat JAN) zraven pa mlečni proteini okus JAFFA; nom nom

Ćetrtek:
Na razvajanju pri starših;
Za uverturu že izbral jed;
- GOSTA FIŽOLOVA JUHA!!!! (nisem jedel že od prejšnega tisočletja)
- nimam pojma!!! Kaj priporočata?!?!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danesnje bila na krožnikih bujta repa.

Lp

tonsk

Mi pa orade in solato iz rukole in regrada - vse iz domačega vrta.

Lepo se imejte in dobro jejte

marjanaj

Danes pri meni ričet a la fasulas .................... uf, uf, pa kakšna fasulas odkod mi to, ...........  ma ričet po moje ( veliko korenčka in pora, brez krompirja ):

ežoj

marjanaj je napisal/a:

Mi pa orade in solato iz rukole in regrada - vse iz domačega vrta.

Lepo se imejte in dobro jejte

marjanaj

Kje si pa dobila seme orad?

ežoj

ežoj je napisal/a:

ežoj

Ah, ta študentarija, splošnega znanja jim manjka! Orade se naflancajo v vodno gredo, flance pa ukradeš.

Sonja

Sporočilo je spremenil(a) limnol dne 14. 2014 16:00

ežoj je napisal/a:

ežoj

Hahahaha

Pri nas pa so bile danes piščančje kračice in krompir, pečeno v picopeku ter radič in motovilec iz domačega vrta.

rrr

Juha, špageti s tunino omako, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Cvetačna juha s peteršiljem in slivovo cmoki, politi z mešanico masla drobtinic cimeta, rjavega in vaniljinega sladkorja.

spodbe

juha, regrat in radič s , česnom in seveda kisom in bučnim oljem..............., košček .

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti