Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj, prvič v novi kuhinji, goveja juha z rezanci - za naslednjih nekaj mesecev dovolj :) Pa meso iz juhe, rimski brokoli in malo pečenega krompirja. Caprese torta in mandarine.

Danes zelo pozen zajtrk in ostanek juhice za zelo pozno kosilo...

LP

Saša

Mi smo bili danes v živalskem vrtu in bilo je super na sončku. Ker razen kostanja ni bilo moč nič popiti, pojesti, smo šli k Čadu na pleskavico, piščančji file na žaru, čevape, šobsko solato in pečene paprike, pa sladico tufahijo.Dobro, da se da naročit polovične porcije, ampak še to je bilo preveč. 

Ok, bilo je dobro, tako po dolgem času  si enkrat lahko privoščimo....

Jutri pa bom za moža skuhala pasulj, punce sta na dieti, sin bo v vrtcu, jaz pa bom končno lahko kaj samo zase pripravila...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes pirine testenine z omako iz tune, oljčnega olja od tune, pora in riževe smetane. Zraven solata iz paradižnika, paprike, semen, bučnega olja in balzamičnega kisa.

U_R_S_A

Včeraj: paradižnikova juha, riž in ramsteak na maslu ter mešana solata.

Danes: Segedin in krofi.

Ker je jutri brezmesni ponedeljek: blitvina juha.

Pipi Maj

Pri vaškem ribniku nameraval kupit krapa, pa kaj, ko je najmanjši 1,5 kg, za mene vsekakor preveč. kupil ciple.

Torej, danes cipli;

Sem nameraval zastavit vprašanje ( okrog tega kosila ), pa kaj, ko je vse na prvi pogled razvidno iz fotografije. Pol pa drugič.

ežoj

ežoj je napisal/a:

Pri vaškem ribniku nameraval kupit krapa, pa kaj, ko je najmanjši 1,5 kg, za mene vsekakor preveč. kupil ciple.

Torej, danes cipli;

Sem nameraval zastavit vprašanje ( okrog tega kosila ), pa kaj, ko je vse na prvi pogled razvidno iz fotografije. Pol pa drugič.

ežoj

No, ga bom pa jaz: kaj za ena reč je na rižu (če je to riž)

lp

mzm

Miška, dobesedno si mi vzela besede iz ust. Torej Ežoj, kaj je to za ena reč na rižu?

naor

Mene pa zanima, kje so preostali ciplji, ker vidim samo dva.

rimljanka

Danes: puranji zrezki v gobami omaki, kruhovi cmoki,  domači piškoti

breskva

danes za kosilo..eksperiment :)  prepražena zelenjava (čebula, korenček, zelje), z dodatkom sojine omake, medu in arašidov, ter popečeni piščančji trakci. plus zelenjavna juha.

pleŠa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti