Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri meni:

torej: marinirana piščančja prsa ( ne, ne, niso bila usmrajena, čeprav sem rahlo sumil da bodo, mariniranje je za vsak primer ), pražen krompir in tist rumeno je ( itak veste ) rdeča -------- saj veste kaj, brez začimb le soljena in par kaplic olivnega olje, se mi zdi, da bi vse drugo uničilo/prvladalo nežen okus.

ežoj

Danes: svinjski vrat s kostjo (opran ), kisla repa, ajdovi štruklji

teran in voda

lp

mzm

Danes: skutini žličniki s parmezanom, sataraš, radič z zeljem, breskvice

breskva

Kako lepe breskvice. Čestitke kuharici.

Pri nas danes del družine skutni žličniki in paradižnikova omaka s slanino, drug del pečen puran v omakci s karijem ter krompir, oboji solata ter sladoled.

Jutri: vampi po tržaško, kruh, solata.  

mamka

,  štruklji so krasni .  Je recept isti kot za ajdove testenine mogoče?

pri nas danes: špecli in žrebičkovi zrezki v omaki za ene, drugi pa popečen puranji file in pečen krompir, za vse pa kumarična solata

jutri bo kar isto

beva

Popečen zrezek, kisla repa, pire krompir.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

ribe v konzervi in mlinci od včeraj, vložena kisla zelenjava (akcija praznimo hladilnik)

Balenka

Vćeraj makaronflajš in fileji ribe z mandlji, solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 17. 2014 18:35

V ponedeljek goveja juha, tenstan krompir, pečeno piščančje bedro, solata

v torek kislo zelje, ajdovi žganci, pečenica

v sredo golaž, polenta, solata

danes popečeni piščančji fileji, široki rezanci z šampinjoni, slanino in špinačo, solata

jutri svinjski zrezki na čebuli, pirota s parmazanom, solata

Včeraj in danes: ričet s kranjsko, pečenka po izbiri, solata iz svežega kislega zelja, doma pečen kruh

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti