Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Polnena svinjska rebra in pecen krompir, solatka...... Za sladico pa mamine HURMASICE

MissLady

Za kosilo: juha iz buče s krutoni, krvavica, tenstan krompir, radič v solati, za sladico Nutelina zvezda, ki je bila bolj orehovo- čokoladna. Ta zvezda se je pri nas prijela, spet jo bo treba speči. Zelo hitro izginja s pladnja.

Katrca11

ežoj je napisal/a:

Danes pri meni: atipično božično kosilo:

http://www.youtube.com/watch?v=zP9qZDaosIs

ežoj

NI DA NI!! Da se človek naje kot TITO 
Saj veste, g.Ežoj; jaz in rižiBiži

PA PRELEPE in POZITIVNO/KULINARIČNO OBARVANE PRAZNIKE VAM ŽELIM ŠE NAPREJ. Imejte se radi in cenite nekaj tako preprostega kot so: DRUŽINA, STREHA NAD GLAVO, TER TOPEL DOM!!! Vse premalo a vedno bolj spoštovano!!!

IMAM VAS RAAAAAAAAD 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando, še veliko kulinaričnih užitkov v novem letu!

Danes bo spet goveja župca, pečena vratina, krompir, zelena solata s fižolom, piškoti. Ne vem, če bo dovolj prostora za vse.

naor

Juha, ocvrti zrezki, pečen krompir, kuhan brstični ohrovt, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Dušeno kislo zelje, domača repa, krompir, pečenica, piščančji fileji

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj piščančja prsa polnjena s feto in žajbljem, pečen krompir iz pečice, korenček s peteršiljem in dušeno sladko zelje, solata. Za sladico odlična pehtranova potička iz baze.

Danes pa špageti s sirovo omako in solata.

Lp

ursiii

Mi bomo pa bolognjese omako z spageti jedli danes :)

karmyaljosa

Danes: jota (nedolžna, kakopak, me pa zanima, kako zgleda skoraj nedolžna)

da o piškotih ne govorim

lp

mzm

Danes::

Krilca na krompirju.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti