Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: krepčilna čorbica od špinače ( upam, da krepčilna ni v zvezi z glagolom krepniti ):

ežoj

limnol je napisal/a:

Ko bo naslednjič umiral, si bom tudi jaz pomagala z gavdo, namreč zatlačila si jo bom v ušesa.

Danes: ričet, nedolžen, seveda

Brez poskušanja piškotov tudi ne gre.

lp

mzm

Danes: polenta, segedin iz kisle repe, zvezdice od pomaranče in čokolade

breskva

Včeraj:
- Stroganoff; GOVEJI BEJBI
. Masleni krompir z šampinjoni
- Soljat ala Uroš

Danes:
Ker bo zvečer druženje na Tinju, čvekanje, smeh in nazdravljanje ob mesni plošči, dobrem koruznem kruhu s curryem in kajenskim poprom, ter rusli, bo kosilo bol NA EASY!

-Zelenjavni eintopf z ostankom krompirja od včeraj.

Jutri:
- Končnoooooo, KONČNOOOOOOOOOO....AJDOVI SKUTINI ŠTRUKLJI!!! Moja želja za BOŽIČKA. Da mi prinese domače. In tako se je papi spravil v akcijo. Jap, jap
- Pura, oz kura, oz nazaj brcajoča
- Soljat

Ćetrek:
Pomirjanje želodca;
- Ali čufti, ali pa sarma

Petek:
Nov izziv tedna po PROJEKT X z mojim svetovalcem Sandijem;
- Pizza (3/4 jaz, 1/4 dobra prijateljica!)
- deci rujnega

Sobota:
- Morda stroganoff goveji
- Polenta baby!!!!

Nedelja:
Pri dobrem prijatelju na razvajanju. 
- Pečena puranja prsa in krompir iz pečice
- Soljat na easy

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

ežoj je napisal/a:

Danes: krepčilna čorbica od špinače ( upam, da krepčilna ni v zvezi z glagolom krepniti ):

ežoj

Ha ha ha.. ti ga biksaš za krepnt!

Drgač pa pri nama tudi sarma te dni. Danes ne. Še ne vem kaj bo padlo v lonec.

katti

Včeraj goveja juha z nudeljčki, tenstan krompir, pohane piščančje nogice, solata s fižolom

Kaj bo pa danes za božično večerjo, pa poročam jutri.

Lepe praznike!

Torek:         

Ričet (kot pravijo eni - skoraj nedolžen)

Od všerajšnjeg kosila do danas bi skoraj krepnil, vendar sem pošinil, da to ni zaradi špinačne krepčilne čorbice zato danes ponovitev:

ežoj

Včeraj piščančji paprikaš, pire in solata.

Danes z gorgonzolo polnjeni šampinjoni, krompirjevi polpeti in dušen korenček s peteršiljem.

Lp

ursiii

Pri nas smo danes preskočili kosilo, zatem pršut in sir, škampov koktail, romb in morski list, mlada špinača, pečen krompir, motovilec, jagodna pita, penina

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 25.dec 2013 12:46

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti