Pri nas že dva dni bujta repa, včeraj z žganci, danes s pirejem,
jutri bo pa goveja juha, goveji zrezki v omaki, špecli, radič v solati
tabuPri nas že dva dni bujta repa, včeraj z žganci, danes s pirejem,
jutri bo pa goveja juha, goveji zrezki v omaki, špecli, radič v solati
tabuVčeraj mešana solata (rdeč radič, zelen radič, zelena solata, kumara) in tuna iz konzerve
.
Danes sladka repa in krompirjev pire.
Ninja24
Pri nas še vedno joto tolčemo ![]()
lp
mzmDanes:
Danes goveja juha z domačimi rezanci, pohan piščanec, svinjski dunajski zrezek, praažen krompir, domača rdeča pesa, mešana solata
Odkar smo v polni zasedbi družine so vsi lakom lačni....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 28.dec 2013 17:33
Mamamia, hvala za recept za testenine, moram probat.
Včeraj rebrca, krompir, šampinjoni z česnom, peteršiljem in camembertom, pečeni v pečici, zelena solata s fižolom
Danes piščančji file s slanino, češnjevim paradižnikom in limono, pečeno v pečici, krompir z rožmarinom in česnom, rukola s sladko smetano in parmezanom (kot bi delala špinačo), motovilec s fižolom
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 29.dec 2013 11:25| mamamia je napisal/a: |
Nimam jaz nikakršnih skrivnosti, testenine sem pa naredila takole (prilagojen recept iz ene knjige o kuhanju v voku). |
mamamia, hvala za tvoje izčrpno poročilo, prvič, ko bom za kosilo sama doma, si bom tole pripravila, upam, da mi bo uspelo ![]()
![]()
Danes pri naju, čist izven klasičnega nedeljskega kosila:
pire krompir, cream špinača in hrenovke... nekaj v stilu zadnjih dni, ko nič več ni tako, kot je včasih bilo ![]()
Pri nas pa danes sarme in pire krompir.
Ju3 najbrž rižota s piščancem v pečici...
Tako lepo je ko smo vsi skupaj da sploh ne trošimo časa s kuhanjem ampak hodimo na izlete in uživamo pravo družinsko življenje.
testeninca
Nedelja:
![]()
Goveja juhica; riž z grahom in suhimi paradižniki, goveji zrezki v jurčkovi omaki; motovilec, rukola, radič

Pozdravček!
| mišzmoke je napisal/a: |
Pri nas še vedno joto tolčemo lp
|
KOk sem jaz vesela, da midva nisva edina pod soncem, ki bi joto "žulila" po tri dni skupaj.
Nimam pojma, kaj naj pripravim danes, gledam namreč slike hrane z dopusta, sanjam o soncu, zunaj pa dež, dež in dež. ![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Sladki rogljiči