Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas že dva dni  bujta repa, včeraj z žganci, danes  s pirejem,

jutri bo pa goveja juha, goveji zrezki v omaki, špecli, radič v solati

tabu

Včeraj mešana solata (rdeč radič, zelen radič, zelena solata, kumara) in tuna iz konzerve .

Danes sladka repa in krompirjev pire.

Ninja24

Pri nas še vedno joto tolčemo

lp

mzm

Danes:

ežoj

Danes goveja juha z domačimi rezanci, pohan piščanec, svinjski dunajski zrezek, praažen krompir, domača rdeča pesa, mešana solata

Odkar smo v polni zasedbi družine so vsi lakom lačni.... 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 28.dec 2013 17:33

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29.dec 2013 23:44

Mamamia, hvala za recept za testenine, moram probat.

Včeraj rebrca, krompir, šampinjoni z česnom, peteršiljem in camembertom, pečeni v pečici, zelena solata s fižolom

Danes piščančji file s slanino, češnjevim paradižnikom in limono, pečeno v pečici, krompir z rožmarinom in česnom, rukola s sladko smetano in parmezanom (kot bi delala špinačo), motovilec s fižolom

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 29.dec 2013 11:25

mamamia je napisal/a:

Nimam jaz nikakršnih skrivnosti, testenine sem pa naredila takole (prilagojen recept iz ene knjige o kuhanju v voku).
mamamia

mamamia, hvala za tvoje izčrpno poročilo, prvič, ko bom za kosilo sama doma, si bom tole pripravila, upam, da mi bo uspelo

Danes pri naju, čist izven klasičnega nedeljskega kosila:

pire krompir, cream špinača in hrenovke... nekaj v stilu zadnjih dni, ko nič več ni tako, kot je včasih bilo

babka1951

Pri nas pa danes sarme in pire krompir.

Ju3 najbrž rižota s piščancem v pečici... 

Tako lepo je ko smo vsi skupaj da sploh ne trošimo časa s kuhanjem ampak hodimo na izlete in uživamo pravo družinsko življenje.

testeninca

Nedelja:       

Goveja juhica; riž z grahom in suhimi paradižniki, goveji zrezki v jurčkovi omaki; motovilec, rukola, radič

Pozdravček!

mišzmoke je napisal/a:

Pri nas še vedno joto tolčemo

lp

mzm

KOk sem jaz vesela, da midva nisva edina pod soncem, ki bi joto "žulila" po tri dni skupaj. 

Nimam pojma, kaj naj pripravim danes, gledam namreč slike hrane z dopusta, sanjam o soncu, zunaj pa dež, dež in dež. 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti