Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mzm, glede na priložnost in druge okoliščine, bi za nagrado raje, da častiš kak mrzel pir ali dva ... ampak ok, tud malo ohladitve paše - hvala! :) pa srečno in zdravo!

Pa da ne bo smetenja - danes reeeeeees hladna fižolova solata s papriko in koruzo, zalita z neopisljivo poplavo domačega bučnega olja in grobo mletim domačim suhim čilijem ;). Kuža briketke, kralj se je pa moral znajti po svoje (McDonalds). :)

s0ncek*

Doma je bila zelenjavna enolončnica, nadaljevanje pa v piceriji. Jaz sem si privoščile mesne kanelone.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

danes: zajec iz pečice, krompir, kuhan stročji fižol

mali kuhar

Včerejšnje kosilo,

Danes pa bo menda ajdova kaša z jurčki in solata.

Aja včeri je tud bila solata zreven in pa .

irena

golaž z rdečo papriko, riž s koromačem, zelena solata in ponovna variacija pijane neveste - s češnjami v pecivu

majaos

Danes: tople kumare s krompirjem in stročji fižol zabeljen z drobtinami, ter jabolčna pita od včeraj.

babka1951

My, kje imaš zajca, dej mal poglej nekateri zajce pečejo, pa za vsak slučaj.................

Pri meni danes:

ma ribe, stiyling ( po domače afnguncen ) je iz neke kulinarične knjige, reče se " styling a la mzm ", vrag si ga vedi zakaj.

A ja, vino je vrhunsko, buteljčno, plastične buteljke po 2 l, iz vinarije špar, najboljše kar se sploh dobi za ta denar.

ežoj

Včeraj: sataraš in češnjev zavitek,

Danes: bučkini polpeti in krompirjeva solata ter češnjev zavitek kar ga je ostalo.

Jutri: goveja juha z zdrobovimi cmoki ter dušeno zelje s pašto in solata

Danes podobno kot ežoj: za dva pri miti pečene sardelice plus paradižnikova omaka (z rožmarinom in lovorjem in vinom seveda), zelena soalta, za sina pa torilje ...

mamamia

ežoj, spet si nekaj pomešal, manjka štedilnik

Danes: zelenjavna juha

skleda solate, kruh, o brskanju po hladilniku pa nič

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti