Včeraj cez dan sadje, breskve in češnje, zvečer pa večerja s puncami in ![]()
Danes pri sosedih pozno popoldne žar piknik!
Za jutri pa se pri mami pripravljajo filane paprike!
tanjajVčeraj cez dan sadje, breskve in češnje, zvečer pa večerja s puncami in ![]()
Danes pri sosedih pozno popoldne žar piknik!
Za jutri pa se pri mami pripravljajo filane paprike!
tanjajDanes od jutra do večera borovnice. Vmes pa mogoče kaka skleda solate.
SonjaČETRTEK: 
Čevapčiči,
Praženi šampinjoni - posuti
s česnom, peteršiljem in
feta-sirom; zelena solata
Pozdravček!
Danes goveja juha, čevapčiči, pleskavica, piščančja nabodala, pomfri, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes pri meni: The summer simphony, pravijo, da to beti rad je poleti. Meni še ni nikoli to postregla, recept dobil od enega možakarja, ki dela pri beti, v hiši, oni mu rečejo " master chef of her royal majesty ", pojma nimam kaj je to ( ma, pri bety so mal usekani na take zveneče nazive, čeprav moram priznat, da pri meni ni nikoli nič komplicirala ):
uf, tole se je neki zamešalo, na sliki je jamralnica ( saj veste, neki lepega brat, odpiješ požirek mrzlog piva in jamraš: uf, uf, kdo bo tole zdržal ), sicer je jamralnica zraven jedilnice za lepo vreme. Tole bo menda tista simfonija:
če mene vprašate niti ni nevemkakšna simfonija, bo pa za zdržat
![]()
![]()
![]()
kosilo v prestolnici v trgovskem centru - še kar dobro, makaroni, piščanec v šamp. omaki, za večerjo pa me mika kremna koromačeve juha (homemade), ki so jo tudi ponujali v trg. centru![]()
![]()
Tale poletna simfonija, pa še jamralnica, pa pivo, verjamem da bo za zdržat. Krepam od smeha, kaj si tale naš Ežoj spomni.![]()
![]()
Joj Ežoj...bi bla zej v tvoji jamralnici pa četudi brez mrzlog piva..že drugi teden mi tolčejo kopalnico, je noro vroče pa še prašijo mi cel stanvane
. Zaradi vsega tega hudega se pri meni že cel teden ne kuha, se južna kar se najde, pridni majster pa itak samo vodo pije...
Danes: prosena kaša s sadjem, domači sadni sladoled
breskvaDanes pri nas,pečeno meso,paradajz ,paprika feta sir(v solati)
sladoled.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki z žajbljem

Masleni brizgani piškoti