Goveji golaž z zelenjavo, žemljice.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Jaffa torta
Goveji golaž z zelenjavo, žemljice.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj, pravzaprav že predvčerajšnjim, je bila klima na full in "udri po blagu", danes klima še vedno na polno dela, od "blaga" pa le še ostanki
no, od odlične torte je ostalo le kar je na desni sliki, bolj me zanima, če uganete njeno ime ![]()
lp
mzmmzm, rizlingova?
s0ncek*miška, zelo lepo zgleda tvoja tortica! A svečke pa nisi nič pihala?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dane:. orada iz pečice, fižolov pire, solata
mali kuharMiška, tortice zgledajo vrhunsko... jst bi tud to meu :D
lp, Janez
gogologoMeni zadnje čase paše jest samo pečen kifeljčar in solata, ne rabim drugega
in mi niti ne paše. Torej bo danes za kosilo skleda solate in pečen kifeljčar v pečici+ za ostale rojstnodnevna tortica.
Mišzmoke čeprav ne smem tortice tvoja izgleda naravnost božansko!!! Kaj za ena pa je pa tudi pod razno nebi ugibala![]()
s0ncek*,
, evo ti nagrade: ![]()
![]()
![]()
Ognjič, sem pihala, sem ![]()
Janez, dobrodošel, prid, pa boš meu ![]()
lučica, kot vidiš, je sonček uganila, Rizlingova torta od tete torte je. Samo v primeru, da zaradi bolezni ne smeš take torte, ti je oproščeno![]()
Danes: pojma nimam, sem komaj pozajtrkovala![]()
lp
mzmMišzmoke vse najbolješe![]()
Torta je bila res vrhunska.
Mi pa danes malo mešano- sin je imel makarončke z mesno omako, jaz tunino solato s čičeriko, moža čakajo filane paprike, hčerki pa je na dieti zato si je zaželela piščančka in riž.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
kosilo_ testenine s špinačo, korenjem, parmezanom, pijana nevesta (sestrina mojstrovina)
majaos
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo