Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: burito iz doma narejene pz tortilje, polnjene s puranom, fižolom, rižem, jajcem, solato in tabaskom

mali kuhar

Zeleni šparglji in krompir na maslu, za povrh skutna krema s sadjem.

Sonja

Mi danes kosilo bolj na hitro.

Popečeni puranji zrezki, preliti z zmešanim jajcem ( Jajce, moka, drobtine), zraven paradižnikova solata in kruh.

lučica

Dobro sem si naredil a je dejstvo, da sem skoraj umrl pokvarilo večino obroka.
Zaradi kapacitete pljuč, katere ižoloso pod vrednostmi 90 letnega gospoda, mi je košček česna in en grah naredil takšno tegobo v požiralniku, da sem trgal majco iz sebe, se tolkel po prsih a seveda ni pomagalo. 
Komaj, komaj, da sem uspešno zajel zrak ter ves zaripel na wcju kašlajl kot da umiram.
Ne privoščim nikomur

Jedel:
Puranje faširano z različno zelenjavo, popraženo nato pa pokuhano ter oplemeniteno z ogromno zelišči, paradižnikom...
Popečena polenta
Nekaj fiiiinega kuskusa
Kumarično/paradižnokova/fižolova solata

Zvečer pa preostanek kuskusa z ostankom pršuta + BELJAKOVINSKI ŠEJK ČOKO KUKI okus z GOSPODOM ALBUMINSKOM (še vedno brez moje tetke skute !!! )

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

ČETRTEK:

Čevapčiči, na čebuli pražena paprika,   

regrat s fižolom in ocvirki

Pozdravček!

Danes:

Ma, rimljanka, veš da velja ( vabljena ), tudi drugi, če me najdete, le dan prej se najavite ( da nastavim sesalec ali likalnik, " kao  slučajno " ).

A ja, pri vaškem ribniku vlečejo mreže ob petkih!

ežoj

filana paprika, pire krompir in zelena solata

Balenka

Kuham pasulj za jutri, pa poskusila bom narediti venček. Če bo uspel, se bom hvalila na vsa usta, če ne  boste pa tudi vedeli. Ker bom tiho kot miš.

naor

Današnja postrežba..pica in paradižnik v solati..sosedova kakvica na balkonu...

lp goga

Danes: puranji zrezki, beluši s smetano, vojvodinjin krompir, solata, puding s kokosom

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti