danes: burito iz doma narejene pz tortilje, polnjene s puranom, fižolom, rižem, jajcem, solato in tabaskom
mali kuhar
Bučni pire iz rumene buče
danes: burito iz doma narejene pz tortilje, polnjene s puranom, fižolom, rižem, jajcem, solato in tabaskom
mali kuharZeleni šparglji in krompir na maslu, za povrh skutna krema s sadjem.
SonjaMi danes kosilo bolj na hitro.
Popečeni puranji zrezki, preliti z zmešanim
jajcem ( Jajce, moka, drobtine), zraven paradižnikova solata in kruh.
Dobro sem si naredil a je dejstvo, da sem skoraj umrl pokvarilo večino obroka.
Zaradi kapacitete pljuč, katere ižoloso pod vrednostmi 90 letnega gospoda, mi je košček česna in en grah naredil takšno tegobo v požiralniku, da sem trgal majco iz sebe, se tolkel po prsih a seveda ni pomagalo.
Komaj, komaj, da sem uspešno zajel zrak ter ves zaripel na wcju kašlajl kot da umiram.
Ne privoščim nikomur
Jedel:
Puranje faširano z različno zelenjavo, popraženo nato pa pokuhano ter oplemeniteno z ogromno zelišči, paradižnikom...
Popečena polenta
Nekaj fiiiinega kuskusa
Kumarično/paradižnokova/fižolova solata
Zvečer pa preostanek kuskusa z ostankom pršuta + BELJAKOVINSKI ŠEJK ČOKO KUKI okus z GOSPODOM ALBUMINSKOM (še vedno brez moje tetke skute
!!! )
ČETRTEK:
Čevapčiči, na čebuli pražena paprika, 
regrat s fižolom in ocvirki
Pozdravček!
Danes:
Ma, rimljanka, veš da velja ( vabljena ), tudi drugi, če me najdete, le dan prej se najavite ( da nastavim sesalec ali likalnik, " kao slučajno " ).
A ja, pri vaškem ribniku vlečejo mreže ob petkih!
![]()
ežoj
filana paprika, pire krompir in zelena solata
BalenkaKuham pasulj za jutri, pa poskusila bom narediti venček. Če bo uspel, se bom hvalila na vsa usta, če ne boste pa tudi vedeli. Ker bom tiho kot miš.![]()
![]()
Današnja postrežba..pica in paradižnik v solati..sosedova kakvica na balkonu...
lp gogaDanes: puranji zrezki, beluši s smetano, vojvodinjin krompir, solata, puding s kokosom
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Lazanja v slow cookerju