Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SREDA:

Svedrčki z mesno-zelenjavno omakico,     

motovilec in radič s krompirjem in

toplimi ocvirki:

Pozdravček!

@babka hvala ( tudi ti imaš zelo lepe slike ), ma na sliki se vidi edino, da bi bilo treba začet urejat vse skupaj, bom poskusil enga penzionista mal uposlit......... Drugač, kaj misliš, če bi uni ki občudujejo sterilne slike tujih blogov mal pogledali naše slike kosil, polne življenja, nič ni videti sintetično, real life ( kot rečejo moji sovaščani ), kolk bi šele tukaj vzdihovali.

@breskva: ona druga slika mi deluje mal enigmatično ( kako to dosežeš ?)

@miška: a so tisto bikova jajca?

pri meni danes: poezija...............ma ne, ni lorka,............ tudi puškin ni, ma ribja poezija:

torej: ribja obara in ribe kar tako.

Uf, kaže da me je rimljanka dobila na ribah.

ežoj

ežoj je napisal/a:

Uf, kaže da me je rimljanka dobila na ribah.

Hja, kaj čmo, oko sokolovo . Upam, da sem si porcijo onih nezlatihribic, po receptu Kar tako, zaslužila. Močno upam na postrežbo v jedilnici za lepo vreme.  Kdaj: uf, uf,.......bo, bo, če bo le .....

rimljanka

mišzmoke je napisal/a:

Breskva, brez fleša, ponoči slikano?

mzm

Mišzmoko, sliko sem prenesla a jo ni preneslo vshrambo slik.  Slika je tukaj: http://www.kulinarika.net/recepti/13637/mesne-jedi/svin

Danes: mlečni riž, buhtlji

breskva

Goveja juha z fritati, musaka, zelena solata, orehova potica iz zamrzovalnika

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

ežoj je napisal/a:

@miška: a so tisto bikova jajca?

ežoj

a polento misliš? bom popravila računalnik, bom...

Danes: sv. prata, pečen krompir in beluši s porom

sveža zelena solata iz velike trgovine, tu je dokaz:

(vsaj včasih so tako rekli)

lp

mzm

Danes postreženo..Zelenjava po mehiško,piščanec ,pire krompir..

lp goga

Špargljeva juha, mesni polpeti, pečen mlad krompir, kumarica v solati.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes špageti z bolonjsko omako in ledenka, za sladico panacota z prelivom z gozdnimi sadeži .

Lp

ursiii

Sporočilo je spremenil(a) ursiii dne 25. 2013 00:02

Feeling kot na ...za kosilo čevapčiči, pečeni na domačem žaru (letna kuhinja skoraj že odprta, čakamo še novo mizo in klopi potem pa ne kuham več noter), zraven pa popečeni šparglji s parmezanom, zelena solata in domača čilijeva omaka (top sicret recept od mojega moža). Pa na zdravje

!

ANJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti