Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj in Mamka Bršljanka, kakšne super lepe slike, bom šla jaz tudi mal študirat 

Danes: goveji zrezki z gorčico, njoki in regrat v solati, trikrat pečeno pecivo se mora pa še fajn ohladit

babka1951

Danes se pri nas kuha goveja juha, ki bo bodisi za večerjo ali jutri. Dalj časa, boljša je....

Midva z sinom sva se odpravila na prvi sprehod po bolezni, nabrala sva najbrž zadnji regrat (razen, če ne bomo šli kam v hribe), čemaž, ki pa ima že popke. Doma se nama je medtem kuhala bolognese omaka. Ko sva skuhala še makarone in pripravila paradižnikovo solato je zaradi lakote zmanjkalo časa za slikanje.

Zdaj pa imava še malo sončka na balkonu....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: Svinski zrezki na oko, kuhan kropmpir in koleraba, solata in spekla sem še kruhk

breskva

ežoj je napisal/a:

ma ne, ne niso srdele, zlate ribice so.

Vsaj eno področje, kjer, ežoj, očitno nisi doma. Zlate ribice so pravzaprav krapi in njih telo ni tako vretenasto kot so tale tvoja ocvrta telesca na fotki. Tako da, ne vem sicer, kdo te je napetnajstil, ampak - te je.

Danes pri nas: (aja, ni treba povedat, tako ali tako se lahko v tej temi poljubno piše tudi nekosilne teme. )

rimljanka

Goveja juha, puranji žur, njoki s šparglji, zelena solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Moje zadnje skuhano kosilo,za nekaj časa..po novem sem na berglahSarajevska pita z klobaso ...zelje v solati ..

lp goga

Ja, gogad, kaj si delala

Vesna555, skuham polento, jo dam v  naoljen model, jo "raztegnem" po dnu in robu, počakam, da se malo ohladi in strdi, odstranim stranice tortnega modela in kar sama zdrsne na krožnik. Enostavno.

Breskva, brez fleša, ponoči slikano?

Danes: lonček kuhaj golaž , res da že rahlo brez mesa, zato pa s suhimi slivami v polenti

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

Ja, gogad, kaj si delala

Vesna555, skuham polento, jo dam v  naoljen model, jo "raztegnem" po dnu in robu, počakam, da se malo ohladi in strdi, odstranim stranice tortnega modela in kar sama zdrsne na krožnik. Enostavno.

Breskva, brez fleša, ponoči slikano?

Danes: lonček kuhaj golaž , res da že rahlo brez mesa, zato pa s suhimi slivami v polenti

lp

mzm

hvala, upam da mi uspe :)

Vesna555

Gogad čim prej okrevaj!

Sobota- polnjena parpika, pire, pesa, vatikanski kruh.

Nedelja pri mami- goveja juha, pečen krompir, piščančja bedra, solata s čemažem

Ponedeljek- goveja juha z rinčicami, govedina z juhe, pražen krompir, smetanov hren, solata.

Kasneje- jagode, hrupke, malo sladoleda.

Včeraj- spet govedina, tokrat zrezki z zelenjavo, riž, solata.

katti

Hvala katti..mzm,stopnice me ne marajo,so me spodrsnile....sedaj bo spet postrežba...

lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti