| Trixi je napisal/a: |
Mbrando tebi pa se že počasi vrača energija. Pusti se tudi ti razvajati, da nas boš kmalu veselil z jedilniki in komentarji Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 26. 2013 12:08 |
Draga simpatična Trixi. Ko pa mi uporabnice/uporabniki KULINARIKE tu in tam pošljete takšen cukrček
, človek res ne more drugače kot da zagrize v kolena in se trmasto zapodi dalje. Saj se trudim, a takšne "simpatične brce v rit" so občasno potrebne, saj ni vsak dan pozitiven in tudi sam sem se energijsko izčrpal čez tole letošnjo doooooolgo zimo. Se je treba potrudit ja. Sploh pa kot mladi aktiven fant, kateri z knjigami v rokah, noge drži v zrak da mu ne otekajo, medtem pa okoli ŽIVLJENJE, starši na vrtu, prijatelji na obnavljaju hiš. Se človek hitro počuti odveč, neuporaben in takrat so temni kotički (prijetno hladni) pač edin kraj kjer ta fant pozabi kako BREZUPNO NEUPORABEN JE!! Majkemi, pa tako rad delam, pomagam, fizičarim skratka. Sedaj...jok brate. To sezono še nič. Tudi starši me tolažijo da tako pač je. Ampak saj veste...še vedno bi raje pomagal in betoniral kot se šika za deca mojega kova :D.
babka1951: njaaaaaaamsi njamsi
. Kakšnega kova pecivo je to? Iz baze kakopak? yes!
. Dopade se mi kombinacija slojev. Eno je šlag ali sladka smetana, podloga fiiino sočno testo, vmes pa imamo kakšno filo? Tudi kapica je zanima. Vanilijev puding mrbit?
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---