Danes juha iz vrečke,piščanček v družbi z krompirjev v pečici,jerebuca..mož pa je včeraj kuhal žolco za žurko.
Vrtejbenka
Danes juha iz vrečke,piščanček v družbi z krompirjev v pečici,jerebuca..mož pa je včeraj kuhal žolco za žurko.
Vrtejbenka
Danes pri meni nekakšne ( čudne ) pljeskavice, namesto lepinje pa jogurt ( *ebiga, ko v vaškem ribniku ni nič pritegnilo mojo pozornost ):
Lahko bi bilo mal več čebule in mal več popra, še dobro, da se sliki to ne vidi, tako, da tega sploh ne boste zvedli.
Pa če zdravniki rečejo " ne sladko ", prepoved velja za lastno kuhanje, kakšne višnjev zavitek se lahko kupi in poje ( a ne, da prav razumem ).
![]()
ežoj
Danes:
kurja juha z rezanci, pražen krompir, štajerski zrezek in zelena solata.
lp
ežoj, še ti logika dela ![]()
Iz česa so polpete? Je kaj riža vmes?
Danes: zelenjavna mineštra na osnovi ohrovta in reciklaža pečenke
skleda črne redkve v solati, teran
Tuhtam, če z desetletji zakrnela plavalna kožica lahko ponovno "požene", me tako čudno srbi med prsti...![]()
lp
mzmDanes "rahlo kosilo", ostanki od včerajšnje večerje: "bela župa" in zaroštan močnik za "zbirčna metkota".
BalenkaVrtejbenka, to pa bo velika zabava, lepo izgleda....čeprav jaz nisem ljubiteljica žolce.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes :sv. pečenka,zelje,krompir v kosih.
MilžiVrtejbenka, vsa pohvala tvojemu možu. Jaz imam pa rada žolco, škoda, da ne morem priti na zabavo.![]()
Ežoj je po videzu sodeč naredil krompirjeve zrezke, izgledajo super. Ja, kaj je z mano, meni je vse dobro. Tole vreme je pa krivo, da ...
Sem danes skuhala polento, jo zabelila s pred kratkim narejenimi ocvirki in veliko skledo (zelenega, grenkega) radiča z enim krompirčkom. Bolje kot kraljevo kosilo pri Betki.![]()
Mož pe kurje bederce in malo radiča. On ima sladko življenje, pa ne mara grenkega radiča, žal.![]()
![]()
Danes: blitva s krompirjem in jajci, pečene orede, solata
Danes tortilje z piščancem in zelenjavo,
jutri pa krompirjevi njoki z feta omako in blanširan brokoli.
Lp
ursiiiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Svaljki s čemaževim pestom