Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes juha iz vrečke,piščanček v družbi z krompirjev v pečici,jerebuca..mož pa je včeraj kuhal žolco za žurko.

Vrtejbenka

Danes pri meni nekakšne ( čudne ) pljeskavice, namesto lepinje pa jogurt ( *ebiga, ko v vaškem ribniku ni nič pritegnilo mojo pozornost ):

Lahko bi bilo mal več čebule in mal več popra, še dobro, da se sliki to ne vidi, tako, da tega sploh ne boste zvedli.

Pa če zdravniki rečejo " ne sladko ", prepoved velja za lastno kuhanje, kakšne višnjev zavitek se lahko kupi in poje ( a ne, da prav razumem ).

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 05. 2013 16:20

Danes:

kurja juha z rezanci, pražen krompir, štajerski zrezek in zelena solata.

lp

irenakr

ežoj, še ti logika dela

Iz česa so polpete? Je kaj riža vmes?

Danes: zelenjavna mineštra na osnovi ohrovta in reciklaža pečenke

skleda črne redkve v solati, teran

Tuhtam, če z desetletji zakrnela plavalna kožica lahko ponovno "požene", me tako čudno srbi med prsti...

lp

mzm

Danes "rahlo kosilo", ostanki od včerajšnje večerje: "bela župa" in zaroštan močnik za "zbirčna metkota".

Balenka

Vrtejbenka, to pa bo velika zabava, lepo izgleda....čeprav jaz nisem ljubiteljica žolce.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes :sv. pečenka,zelje,krompir v kosih.

Milži

Vrtejbenka, vsa pohvala tvojemu možu. Jaz imam pa rada žolco, škoda, da ne morem priti na zabavo.

Ežoj je po videzu sodeč naredil krompirjeve zrezke, izgledajo super. Ja, kaj je z mano, meni je vse dobro. Tole vreme je pa krivo, da ...

Sem danes skuhala polento, jo zabelila s pred kratkim narejenimi ocvirki in veliko skledo (zelenega, grenkega) radiča z enim krompirčkom. Bolje kot kraljevo kosilo pri Betki.

Mož pe kurje bederce in malo radiča. On ima sladko življenje, pa ne mara grenkega radiča, žal.

naor

Danes: blitva s krompirjem in jajci, pečene orede, solata

breskva

Danes tortilje z piščancem in zelenjavo,

jutri pa krompirjevi njoki z feta omako in blanširan brokoli.

Lp

ursiii

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti