Uau, babka, čudovita torta! Pa kosilo tudi ![]()

Hempy polenta
Uau, babka, čudovita torta! Pa kosilo tudi ![]()
Čiščenje organizma--regrad,radič,čemaž, dva kromirčka in jajček.Zabeljeno z popečeno panceto in veliko česna na olivnem olju in kisu..pogača![]()

polarbear
Sreda: piščančji žur, kuhan krompir, solata
Četrtek: boranja, pire krompir, panna cotta z jabolčnim prelivom
breskvaaj, polarbear, za tako čišenje organizma sem pa jaz kadarkoli!
Pri nas smo se čistili s kislo repo in fižolom (z dobro vago ocvirkov, pretiravati pri čiščenju pa tudi ne gre).
SonjaO babka,tvoja stvaritev?....pri nas danes...Ričet s suhim velikonočnim mesom :)..se mi zdi da ga je skoz več---Španska pita.....
Danes: tudi mi se čistimo, s sv. prato, kislo repo in z v oblicah kuhanim krompirjem (se še kuha)
seveda brez terana ni čiščenja ![]()
lp
mzmTokrat zdrobova juha, pečena rebra, dušeno zelje, pire krompir.
MBrando, tudi meni so všeč tvoji zapisi.![]()
Danes pri meni................... ma neeeeeeeeee, ni drobovina, a ne vidite v zgornjih postih, da je čiščenje organizma. Torej danes pri meni " boranija " iz naftalina,...... uf, ni iz naftalina, iz zmrzovalnika je:
Vsi čistite telo in prav je tako,
tudi mi ne zaostajamo,
zatp je bila danes samo solata,
ki je v hladilniku bila.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včerajšnje kosilo: kotleti in pečen krompir, solata in 1,5h sprehoda v naravi brez dežja![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Bowla s kozicami