Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Uau, babka, čudovita torta! Pa kosilo tudi

JJ

Čiščenje organizma--regrad,radič,čemaž, dva kromirčka in jajček.Zabeljeno z popečeno panceto in veliko česna na olivnem olju in kisu..pogača

polarbear

Sreda: piščančji žur, kuhan krompir, solata

Četrtek: boranja, pire krompir, panna cotta z jabolčnim prelivom

breskva

aj, polarbear, za tako čišenje organizma sem pa jaz kadarkoli!

Pri nas smo se čistili s kislo repo in fižolom (z dobro vago ocvirkov, pretiravati pri čiščenju pa tudi ne gre).

Sonja

O babka,tvoja stvaritev?....pri nas danes...Ričet s suhim velikonočnim mesom :)..se mi zdi da ga je skoz več---Španska pita.....

lp goga

Danes: tudi mi se čistimo, s sv. prato, kislo repo in z v oblicah kuhanim krompirjem (se še kuha)

seveda brez terana ni čiščenja

lp

mzm

Tokrat zdrobova juha, pečena rebra, dušeno zelje, pire krompir. 

MBrando, tudi meni so všeč tvoji zapisi.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes pri meni................... ma neeeeeeeeee, ni drobovina, a ne vidite v zgornjih postih, da je čiščenje organizma. Torej danes pri meni " boranija " iz naftalina,...... uf, ni iz naftalina, iz zmrzovalnika je:

ežoj

Vsi čistite telo in prav je tako,

tudi mi ne zaostajamo,

zatp je bila danes samo solata,

ki je v hladilniku bila.

Balenka

Včerajšnje kosilo: kotleti in pečen krompir, solata in 1,5h sprehoda v naravi brez dežja

ANJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti