Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bom jaz pojedla ajdovo kašo od včeraj, poleg bo pa tokrat stročji fižol, zabeljen s čebulo. Za druge vegi golaž in krompirjevi svaljki. Za vse pa karamelizirana jabolka, morda še banana.

Roncolino, slikca tvojega kosila je pa enkratna. Se mi kar sline pocedijo.

Tudi Babkino kosilo s polento in paradižniki me naredi lačno.

pirnica

Včeraj goveja juha z drobnjakovimi vlivanci, pečen krompir, dušen stročji fižol, naravni zrezki z briem in jurčki, motovilec, zeljna solata z čičeriko, čokoladni muffini z jagodo in nutelo, sladki muškat

Za večerjo pa je bil sladoled

Danes pa bo kaj bolj lahkega...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Svetovno,"Ežoj style". Me tako spominja na en drug style. Tudi meni je všečen njegov način kuhanja, enostaven, raznolik, paša za oči in najbrž tudi za okus.

Sicer rada gledam vso to kuharsko srenjo, ki ustvarja čudovite kreacije, da se samo čudiš, kaj lahko vse narediš iz osnovnih sestavin. Ogromno masla, olja, sladkorja, čokolade...Nemogoče, da hrana ne bi bila dobra. Samo za vsakdanje življenje pa prisegam vseeno na Ežoj style!

naor

Preganjaje zime in gripe...

Pikantna foccacia(se ravno peče)  zraven pa:

Namaz iz avokada,pico de gallo,refried beans.(Da ne bo samo sosed čez hrib-Ežoj izgledal svetovljanski)

Se hecam,Ežoj me prav skominajo tvoja potovanja...

polarbear

ČETRTEK:

Dušeno sladko zelje, krompir v kosih, pečene perutničke, rdeča pesa z bučnim oljem in česnom:

Pozdravček!

Četrtek..Pizza s tuno Rio mare...po kavici plavanje na Gorenjskem 

lp goga

Včeraj: mesne polpete, pire, rdeča pesa

Danes: golaž iz pečice (http://www.kulinarika.net/recepti/4734/mesne-jedi/golaz). Sicer se je izkazalo, da so v vrečki z napisom "golaž" goveji zrezki, ampak se nisem pustila motit.

Jutri: zame dopoldanska malica iz koromača (kupila prvič), za kosilo pa najbrž krvavice in kavra.

Offtopic: tale tema me je rešila še zilijonkrat, ko sem brez idej, kaj skuhati. Hvala vsem, ki redno pišete svoje jedilnike.

SonjaV

Paradižnikova juha, bolognese omaka, svedrčki, zelena solata

Zame pa namesto testenin spomladanski zavitek s škampi s čilijevo omako, motovilec

Sladica muffini od včeraj

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: rižota in solata, zdaj pa na četrtkovo telovadbo in

babka1951

Danes rižota s treviškim radičem , solata iz kitajskega zelja, radiča, rukole, koruze in malo krompirja,

jutri najbrž sardele, ste mi lušte naredili, pa spet ena mešana solata za zraven.

tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti