No jaz sem pa na temle forumu nova. Prebiram ga pa že kar en lep čas in končno sem se opogumila
in se vam pridružila res ste odlični kuharji in kuharce vse pohvale
.
Pri nas je bilo danes pozno kosilo pizza
.
No jaz sem pa na temle forumu nova. Prebiram ga pa že kar en lep čas in končno sem se opogumila
in se vam pridružila res ste odlični kuharji in kuharce vse pohvale
.
Pri nas je bilo danes pozno kosilo pizza
.
Ognjič, odreši nas muk in pojasni prosim, zakaj Ežoj že par dni kuha po turško. Kot vidiš, se nam vsem že prav smili.![]()
Naratka, dobrodošla. Članica si že skoraj celo leto, lahko bi že prej kaj napisala, sicer pa ni važno, zdaj si prebila led.![]()
Midva pa vampe včeraj na tržaški način, danes pa v juhi. Danes še boljši kot včeraj. Skuham krompir, dodam šeflico vampov, še malo peteršilja in voila, odlično kosilo.
![]()
Ežoj se po mojem pripravlja za obisk Turčije pa se doma privaja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurja obara z žličniki.
reza| naor je napisal/a: |
Ognjič, odreši nas muk in pojasni prosim, zakaj Ežoj že par dni kuha po turško. Kot vidiš, se nam vsem že prav smili.
naor |
Jaz drugač niti ne vem podrobnosti, ga obiščem le takrat, ko pripeljem na haciendo tiste gospe svobodnih nazorov ![]()
![]()
![]()
, pa potem še malo poklepetava. Po turško se prehranjuje, ker se pri kosilu naceja s sokom, kar ni njegova običajna in omiljena pijača. S sokom se naceja, ker se boji, da ga bo pobralo. Pobralo naj bi ga, ker ima 37 vročine ![]()
![]()
![]()
. Vročino je dobil, ker je trmast, kot večina študentarije njegovih let ![]()
![]()
, pa je sam tist sneg premetaval samo zato, da je mimoidočim študentkam kazal na novo pridobljeno braun boju...![]()
![]()
. Študentke niso skapirale, da je na ogled le braun boja in so šle v napad ![]()
![]()
![]()
![]()
. Študent pa na
in gasa...ampak zrak je mrzel, sapa globoka in eto ti vročine...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...pa smo pri kuhanju po turško ![]()
![]()
.
Pri nas bo danes najbrž pica iz trgovine zame, ker bom malo dlje v službi. Koruznik pa bo dobil njoke z gobicami in solato, ko pride iz vinograda.
OgnjičOgnjič,zdaj mi je marsikaj jasno
!
Pri nas danes mineštra ![]()
Danes: kurja juha z ribano kašo, pečen pišč. krače, mlinci, brokoli in leča s črno redkvo v solati in pa seveda
.
Lep dan žena ženskam, moškim pa samo lep pozdrav!
Ubogi Ežoj![]()
Danes pa gobova juha z jurčki, fileji ribice( orada, škarpena) z zelenjavo in krompirjem v šrkniclju, berivka
Pa še torta....
Po pravici povedano bi se pa šla kam razvajat, pa danes ne bo časovno možno![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj goveja juhca z parmezanovimi cmokci, puran v gobovi omaki, pečen krompir, dušen korenček in brokoli,
danes pa pohan doruček, pire in solata ( ledenka - meni zelo
).
Lp
ursiiiEžoj, za zbijat vročino je sok rdeče pese in mokre rjuhe, ne pa turška hrana ![]()
Danes: zdrobova juha, zelenjavna zloženka in hrenovka.
Lep dan in praznik vsem nam ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PETEK:
Jurčki / por / mesna rižota; motovilec z rdečim fižolom; ![]()

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento