Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala, Ognjič. Ežoj, želim ti, da boš čimprej spet fit!

naor
@Ognjič, hvala za razlago, me je ful spomnila na družinsko anekdoto, ko je njega dni moj (sedaj pokojni, ampak takrat živahen mladenič) oče pri 37.3 stopinj vročine nemočno dahnil s kavča, kjer se je nalival z limonado in medom in vitamini, ženske so pa zaskrbljeno plesale okrog njega: "Sahranite me u Beogradu..." @ežoj, tebi hvala za tisto, kar mi je poslala Cila, pa čimprej se pozdravi (te imam sicer malo na sumu, da se samo amazonkam izogibaš...:)))) lp, proxima

danes, zame (včerajšnji ostanki), zeljna solata, ostali pečen piščanček, limonada, kava

majaos

Včeraj: makaronovo meso, regrat

Danes: pečen ribji file, blitva s krompirjem

Jutri: segedin golaž

Nedelja: goveja juha, govedina iz juhe, hren, pražen krompir, solata (upam, da regrat, če ne bo dežja)

matejaoz

Danes: kokošja juha z žličniki, koromač s paradižnikom, pražen krompir, kuhana kokoš, solata

breskva

Mehiška tortilja z mletim mesom (iz baze), zeljna solata.

mojezlato

Danes goveja juha s fritati, paradižnikova omaka , testenine, zelena solata 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: testenine z zelenjavo in piščančjim mesom ter solata iz rdeč.radiča, endivije in motovilca s krompirjem in pa seveda .

lp

irenakr

Danes, zelenjavna rižota,solata.

Milži

Sobota..Kiš s piščancem in zelenjavo...zeljna solata...

lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti