Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

zelenjavna juha, sladica - čežana na piškotih

majaos

Sporočilo je spremenil(a) majaos dne 09. 2013 15:03

Včeraj se je "tast" izkazal s kosilom in telohi. spekel je piščanca, skuhal , cvetačo, blitvo, naredil solato.

Danes pa pri moji mami bolj ostankarsko: včerajšen ješprenj in solata z zelja, pora, korenja http://www.kulinarika.net/recepti/6922/solate/solata-za

čevapčiči, radič s fižolom.

katti

Danes: najboljša kisla repa "ala katti", zabeljen krompir, rebrca in

babka1951

Danes pri meni: krompirača

ja, seveda je po turško.

Pa drugač, tako vi meni nastavite past: saj se bo ujel, saj ne bo mogel zdržat, da ne vpraša kaj je to kiš. Če google ne ve kaj je to, žih on tudi ne bo vedel in bo vprašal. Če vsi drugi veste kaj je, in nobeden ne vpraša, ne bom tudi jaz, tudi jaz vem enako kot vi. Torej, kiš je........... ma ne povem.

ežoj

Poglej pod "quiche".

naor

Včeraj: pire z korenčkom, pečena bedrca v čebulno - šampinjonovi omaki, zelena solata,

danes pa tudi pri nama krompiruša in radič v solati.

tanjaj

Danes: kokošja juha z ribano kašo, goveji zrezki, grah v smetanovi omaki, kruhova rolada, solata

breskva

, revež, posledice od obeda po turško se že kažejo.

Danes: k brezbarvnemu dnevu paše brezbarven obed

(telečje pleče, finokjo, zunanji listi vrtanega radiča...)

Še dobro, da sta in dan in hrana le na pogled bleda

lp

mzm

srnin golaž, polenta in solata

sladica je ostala le pri želji

Balenka

Nedeljsko kosilo: porova juha, postrvi in orada v pečici, priloga kuhan krompir in riž z zelenjavo in velika skleda motovilca z jajčkom. njamm komaj čakam

cufka1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti