danes: koruzna kremna juha
mali kuhar
Pecivo iz bučk
danes: koruzna kremna juha
mali kuharDanes pri meni, jetrca ovita v slanino, pečena na žaru ( no, pa še kaj zraven ):
kaj................, ne verjamete! Evo:
no, vidite, žar dela tudi pozimi ( ma *ebeš ti tak žar, pa kaj čem, ne morem sedaj jamrat, ni to to,.............. seveda ni, bumbar, to si že prej vedel ).
![]()
danes: goveja juha (iz skrinje) z rezanci, pečen puranji zrezek, polenta, radič.
Jutri: me mika, da bi prvič poskusila speči potico - makovo;)
majaosDanes: goveja juha z ribano kašo, boranija, pire krompir, zelena solata, puding z borovnicami
breskva
, bumbar!
Danes sem jedla istrske fuže z divjačinsko omako, v avtohtonem okolju, je zmanjkalo žarnic ![]()
Nazajgrede pa sneg, juhuuuuuu
lp![]()
![]()
![]()
danes sva sama in sem naredila moules mariniere (nočem zvenet fancy, ampak recept sem dobila na tuji strani ;) ) za predjed ter pečena brancina in blitvo z krompirjem. slastno je bilo!
Mamka BršljankaNo ja, saj marinirane mule res ne zveni fensi. ![]()
![]()
![]()
Danes so mi kuhali drugi: toskanski tris, ker je bilo kosilo v dobri družbi, je bila tudi pokušnja sosednjega krožnika, kjer je bil en drug tris, pa seveda še
in
nista manjkala.
Včeraj: juha, pohan sir, pire krompir, solata
Danes za kosilo: zelenjavna juha, telečja pečenka, pečen krompir, motovilec
Večerja: sir brie z gobami v skorjici, svinjska ribica v gorčični omaki, kroketi s sezamom, solata, panna cota
Jutri za kosilo: porova juha, kremna bučkina juha, polnjen piščanec, goveji zrezki v omaki, kus kus, solata, torta
matejaozdanes: goveji zrezek, ohrovt s krompirjem
mali kuharDanes pri nas:
eni: prežganka, ajdovi žganci
drugi: kislo zelje, ajdovi žganci
Popoldan: kava in/ali čaj, ostanki parkljev.
Pa kidanje snega, ki še kar mete, sebveda, jutranja in dopoldanska runda sta uspešno opravljeni.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Tarte tatin z jabolki