Danes: zarebrnice, rižota, paradižnik in paprika v solati, sadni puding

Pad Thai s piščancem
Danes: zarebrnice, rižota, paradižnik in paprika v solati, sadni puding
Včeraj: 2 VELIKI HRUSTLJAVO PEČENI POSTRVI (hvala maman in papan), doooosti česna a vseeno ne preveč, solata iz stročjega fižola (z našega vrta)
Danes: Polnozrnat riž (50g) in na čebuli ter fr.maslu pripravljen grah (100g)
+ skleda stročjega fižola z različno zelenjavo. NOM NOM
Torej, RIZI BIZI my way. Samo da je več graha kot riža ![]()
Jutri: Na obisk k staršem, po novo skuto, pomoč papanu ter kosilo.
Včerajšnji dan je minil v znamenju bučk:
bučna juha, bučkini zrezki, pečen krompir, kumarična solata z jogurtom, paradižnikova solata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: štruklji v juhi
BalenkaVčeraj smo bili na praznovanju rojstnega dne, piknik varianta: rižota z bučkami in škampi za predjed, meso z žara, soaltke in sadna torta za piko n "i"......Čudovito!
ANJAVČERAJ: v družbi pizza in čokoladne palačinke z goro smetane
DANES: zajtrk+večerja-praznovanje rojstnega dne pri stricu, baje bo fingerfood, solata in pecivo(za torto sem poskrbela jaz)
lp
ledenka_danes: rižota z morskimi sadeži
mali kuharMlečni riž
Polnjena paprika in pire krompir.
Tinky Binkyjuha z vsem kar najdem na vrtu (razen plevela af kors) in pa notri narezani hrenovki, palačinke z domačo breskovo marmelado
Banana: hihi, to je tak ono, osnovna šooola. Kjut. Kake hrenovke si dala noter? Telečje me likeees!!!
Se pa vidi, da je danes deževen ali pa se pripravlja k dežju dan in nas ima kar nekaj palačinke ![]()
Danes: 1 kanelonček pečen v pečici, 2 veliki skledi solate (1. mešanica z domačega vrta: volovsko srce, zelena paprika, čebulj, feta sir--> ni z našega vrta; 2. sladko šogunsko sesekljano domače zelje, beli fižol), popečene bučke in jajčevci z domačega vrta na žaru, gorčica.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai s piščancem

Zelenjavna zloženka