solata iz pqradižnikov in kumar
koruzni vaflji(kuplejni)
marelice
lp
ledenka_solata iz pqradižnikov in kumar
koruzni vaflji(kuplejni)
marelice
lp
ledenka_Evo Ursiii jaz tudi to mlatim že 2 dni,čez pa naribaš malo domačega parmezana![]()
![]()
Jutri bodo pa pikantni jagnječi burgerji,pa po dolgem času zelena solata namesto paradižnika.
polarbear| anja je napisal/a: |
Pravzaprav se mi je ta ideja utrnila ob branju Luninega vprašanja. Pravzaprav imam včasih že čez glavo spraševanja družinskih članov "kaj naj naredim jutri za kosilo?" In oni seveda odgovarjajo z "Kar hočeš, meni je vseeno, kaj bi pa ti jedla, oh briga mene, samo da ne bo zelje,...." Kaj če bi uvedli rubriko npr. z naslovom Kaj jutri za kosilo? V njej bi predstavili 5-10 predlogov in nam ki si vsak dan sproti razbijamo glavo pomagali hitro in enostavno rešiti težave in nahraniti naše domače jedce?
....kaj pravite?....
Anča
živjo vse ženske smo vedno v tej dilemi kaj jutri za kosilo. vendar je naljažje tako da vedno pogledamo najorej v hladilnik kaj imamo včasih imam doma samo salato, jajce testenine im paradižnik ali kaj podobnega ali pa mleko pšenićni zdrob, moko, kriuh in se da nahitro vse skupaj skombinirati v roku pol ure lahko imaš odlično kosilo edina stvar je ali so tvoji jedci pretežno mesni ali zelenjavni? vendar vedno ti lanko uspe npr: zelenjavna juha iz odlične sveže zelenjave + pečena polenta + špinača s kakšno hrenovko ili sojinim polpetom ali kaj podobnega uporabi domišljijo ali pa zopet vprašaj za nasvet. lp |
62433, pri vas je tudi vroče, kaj? ![]()
Pri nas danes presna hrana (no, skoraj, olive sem malo popekla), limonin kuskus s prilogo
ovčji sir, kruh, voda, vino
lp
mzm![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj: 2 MEGA ZAPEČENI HRUSTLJAVI POSTRVI v kombinaciji z dosti a ne preveč česnove omake je pričaralo NEBESA na zemlji. Pa so me hoteli prepričati, da tega več ni! Česa? Nebes na zemlji!!! Vsak grižljaj je bil simfonija in vsak novi košček je prispeval k
ter
. Sem se že bal, da pride celi blok in me linčajo. Papan je perfektno zapekel tele ribice. Taaaak redko jih jem, da je pol takšno kosilo zlata vredno. Hvala papan za ribe in hvala maman za fižolo!!! ![]()
![]()
Zraven pa domači stročji fižol s čebulo,česnom in domačim bučnim oljem....ekola in smo spet pri nebesih!
Danes: Skleda graha z podušeno čebulo,zelišči in sirčekom. Zraven pa pirin rižek in paradižnikova solata!
Jetrca v omaki in pire krompir.
ANJAPredvčerajšnjim: hamburgerji, šopska solata in solata iz divjega riža
Včeraj: integralne testenine s porovo omako, različne solate
Danes: pečeno kunčje meso, različne solate.
danes: testenine s tuno
mali kuharDanes si bom jaz privoščila kvinojo z omako iz čebule, bučk, paprike in paradižnika + paradižnikovo solato. Ostali pa juho s kočki svinjskega mesa, krompirja, korenja in z vkuhanimi knedeljčki.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom