Nič žabjih krakov, mogel sem delat, zgodaj bil v metropoli.........delal do malo prej, za kosilo pa iz akcije " praznim zmrzovalnik ":
ežoj
Nič žabjih krakov, mogel sem delat, zgodaj bil v metropoli.........delal do malo prej, za kosilo pa iz akcije " praznim zmrzovalnik ":
ežoj
In ker znam še bolj popat gor fotke, evo še ene od včeraj:
Kuhani široki sveži rezanci in potem potenstani skupaj, z olivami, češnjevcem in šparglji. Zraven sem dodala še malce feta sira in eno žlico kisle smetane. Vinčk je pa še z morja...
leandros
SREDA:
Gosta špinačna juhica s popečenim kruhom; zeljne krpice s hrenovko:

Pozdravček!
Zgleda da smo včeraj vi navalili na testenine ![]()
Tudi mi smo imeli špagete s hitro polivko iz konzerve....zelo, zelo se je mudilo, ampak enkrat za spremembo je pasalo
Vsaj regradova solata je bila iz domačih travnikov ![]()
Danes pa se pustim presenetiti-kuha mož![]()
dans nič ne bo slikice kosila, saj kosila sploh ni bilo, bil sem na nekakšnem festivalu okusov, ufffff enkratno, boljše da ne " pričam ". Kaj je tist na sliki, sprašujete?. Ah nekakšna installacija ( *ebla jih instalacija, nikol pa ne vem, a je vodovodna ali elektro ), jaz pa pridem, kot en inštalater. Kje se pa to da videt? Ah, ste prepozni, je že uničena!
Drugač, danes bil v metropoli, po nekakšnih ( študentskih ) opravkih. Bil tudi v leklerku, trikrat lahko ugibate, a so imeli kaj rib.
Pa, če že omenjam študente, neki se šušlja, da bojo zvišali štipendije, a je kaj vam znano o tem ( pa, matr, a bo že enkrat štipendija ), jaz sem že čist suh.
Pa kaj ste se zakadili v tisto slikico: tist je umetnik imenoval " rapsodija v rumenem" ( matr je dobra ).
A je morda komu kaj znano kaj je s tistimi flašami za vino? Meni se zdi, da imajo vgrajeno napako: ko je otpreš je takoj prazna, pa ne vem, a kaj spušča ( čeprav ni nikjer videti nič ) ali je kaj drugega.
A sem vam kdaj pravil kaj o vesolju? A, da nisem? Skor ne morem verjet! PA, to bi moglo bit splošno znano: vesolje je en tak urejen sistem, tam je vse tako kot moa bit, splošna harmonija, red, urejenost....... ah, ob priliki vam povem kaj več.
ežoj
ežoj, štipendije so se že zvišale, se mi pa zdi da so se samo tistim, ki so po novem letu ponovno vložili vlogo, nisem pa 100%. Sošolki so zvišali za ca. 80€ :)
Danes so bile testenine s paradižnikovo omako, za sladico domač puding.
Zuckerfee@leandros: super izgleda, bi takoj prisedla!
Danes regrat in motovilec v solati s krompirjem in jajcem, zraven tale pirin kruh, za sladico bo pa korenčkovo-lešnikova tortica.
abyČemaževa juha, skutni cmoki z jabolčno čežano.
Tinky BinkyPri nas: pečen piščanec, ocvrte cvetačne miške, regrat in radič v solati.
rosiePečen brokoli v pečici z curryem, 2 jajčki z omega3, 3kosi popečene slanine, solata
Jutri bo pa luštno. Samo še ne povem sedaj....naj ostane skrivnost :D
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin