Danes kitajska kislo pekoča juha in svinjina chop suey.
Začetnica
Biskvit s slivami
Danes kitajska kislo pekoča juha in svinjina chop suey.
ZačetnicaDanes bo zelenjavna čorbica.
tanjajPETEK:
Pire - krompir in korenček, špinača, pečni oslič; radič s krompirjem in jajci:

Pozdravček!
Špageti carbonara in radič s fižolom. Po receptu iz ene revije od mojstra Goljata.
![]()
Mi smo še vedno na klorofilu.
(tale popotopna pogruntavščina v zvezi s spomladanskim čiščenjem teleščka sploh ni tko švoh press
)
(in kaj se bomo basal s šunko in klobasami in jajci in potico čez dober teden! Uffpress!)
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes se pečejo palačinke :)
Zuckerfeepr meni bo zelenjavno mesna juhica in pa tudi palačinke za posladek ;)
sabinčica
Pri nama pa krompirjev golaž s fižolom in bananino pecivo.
Zelo okusno, predvsem če kuhajo drugi.
irena66zame sojin golaž in koruzni špageti, pa seveda zelena solata. za ostali dve sv. zrezki, pomfri in zelena solata.
NaturensGalleri
MMM SAMO ŠE EN TEDEN JA!!! KOMAJ ČAKAAAAAAAAAAAAAAM.
Danes sva ma mère in jaz imela: vsak 2polpeti, kusbizi, ter paradižnike,kumarce,olive pokapljane z olivcem, limono, potresenim z koprcem in soljo.
Človek ne rabi nič kaj dosti, da žari od zadovoljstva pri, vsaj za mene, takšnih dobrotah v družbi družinice. PERFEKTNO. Pa še vreme je SUUUUUUUPER.
Me pa viroza drži, tako da žal nič danes k familiji na Pohorje, vrt rihtat in breg čistit. Jutri se doma in v parka na sonce skurit virozo, v nedeljo pa pol delovna akcija, grilanje in dan poln smeha ter dela ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Mandljeva juha ajoblanco