Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

V soboto smo praznovanje  zaradi virusov odpovedali in tako z skupnimi močmi kuhali doma

Sobota: goveja juha z rezanci, pečen krompir, piščanec, file sv.ribice, mešano solata 

Nedelja: spet goveja juha z zdrobovimi cmoki, malo pomfrija, malo pečenega krompirja, ocvrt piščanec, paradižnikova solata

Ponedeljek: svinjska ribica na trakce v zelenjavni  omaki, makaroni, zeljna solata

Danes smo planirali obisk ene nove pizzerije v bližini, pa  odpade, ker del družine dela do večera.Zase bom pripravila  lososa z sezamom( njami recept) dušeno zelenjavo, berivko. Ostali nejedci lososa pa  testenine z bolognese in paradižnikovo omako.

Regrat pa grem jutri nabirat, zdravje se že počasi popravlja.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 27. 2012 15:17

Danes: 1 svinjsko reberco, 4 čevapi, dušen brokoli, 2 češnjeva paradižnika, nekaj zelenih oliv, dionska gorčica
Jutri: 1 gomolj kuhanega sladkega krompirja, pečena slanina, šopska solata
Četrtek: pečena rdeča pesa v pečici (recept od bannanne), 1 gomolj kuhanega sladkega krompirja, pečen brokoli z curryem v pecici in meso (kakšno. Še ne vem. Se bodo le mama odločili )

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes musaka z bučkami in mletim mesom, solata.

msegov

leandros, a ne, da manjka smeško "joj, kolk sem jest važna"?

Od včeraj mi je ostal riž, pa sem ga, na veliko veselje nekaterih, reciklirala v zapečeno prilogo k s česnom prešpikani svinjski ribici

skleda radiča, teran

Za poobedek prevzgoja zajca v grmu

lp

mzm

, mš! Prevzgoja bo uspela, je videti strog namen že po ravni črti riža (do tukaj....., naprej pa....!)

Mygrace

Danes pri nas: (spet) pečene sardele, kuhan krompir s čemažem, radič in regrat v solati.

rosie

zelenjavna rižota, solata- posavka

včeraj pa čorbica s čičerko in lečo pa domač kruh

katti

segedin in ostanki včerajšnjih ajdovih žgancev, dobro ni kaj

Balenka

Ežoj je šel pa danes zihr na žabje krake! 

Mygrace

Ja, v prestolnico, nekam na obrobje. 

Danes pri nas: goveje-kokošja juha s kroglicami, krompir s sirom iz pečice, pečena , regratusolat

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti