Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

V soboto smo praznovanje  zaradi virusov odpovedali in tako z skupnimi močmi kuhali doma

Sobota: goveja juha z rezanci, pečen krompir, piščanec, file sv.ribice, mešano solata 

Nedelja: spet goveja juha z zdrobovimi cmoki, malo pomfrija, malo pečenega krompirja, ocvrt piščanec, paradižnikova solata

Ponedeljek: svinjska ribica na trakce v zelenjavni  omaki, makaroni, zeljna solata

Danes smo planirali obisk ene nove pizzerije v bližini, pa  odpade, ker del družine dela do večera.Zase bom pripravila  lososa z sezamom( njami recept) dušeno zelenjavo, berivko. Ostali nejedci lososa pa  testenine z bolognese in paradižnikovo omako.

Regrat pa grem jutri nabirat, zdravje se že počasi popravlja.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 27. 2012 15:17

Danes: 1 svinjsko reberco, 4 čevapi, dušen brokoli, 2 češnjeva paradižnika, nekaj zelenih oliv, dionska gorčica
Jutri: 1 gomolj kuhanega sladkega krompirja, pečena slanina, šopska solata
Četrtek: pečena rdeča pesa v pečici (recept od bannanne), 1 gomolj kuhanega sladkega krompirja, pečen brokoli z curryem v pecici in meso (kakšno. Še ne vem. Se bodo le mama odločili )

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes musaka z bučkami in mletim mesom, solata.

msegov

leandros, a ne, da manjka smeško "joj, kolk sem jest važna"?

Od včeraj mi je ostal riž, pa sem ga, na veliko veselje nekaterih, reciklirala v zapečeno prilogo k s česnom prešpikani svinjski ribici

skleda radiča, teran

Za poobedek prevzgoja zajca v grmu

lp

mzm

, mš! Prevzgoja bo uspela, je videti strog namen že po ravni črti riža (do tukaj....., naprej pa....!)

Mygrace

Danes pri nas: (spet) pečene sardele, kuhan krompir s čemažem, radič in regrat v solati.

rosie

zelenjavna rižota, solata- posavka

včeraj pa čorbica s čičerko in lečo pa domač kruh

katti

segedin in ostanki včerajšnjih ajdovih žgancev, dobro ni kaj

Balenka

Ežoj je šel pa danes zihr na žabje krake! 

Mygrace

Ja, v prestolnico, nekam na obrobje. 

Danes pri nas: goveje-kokošja juha s kroglicami, krompir s sirom iz pečice, pečena , regratusolat

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti