Pri nas danes golaž , polenta, regrad s fižolom in![]()

Poletni svaljki z dimljenim lososom
Pri nas danes golaž , polenta, regrad s fižolom in![]()
zame danes popečen tofu s papriko in solata iz kumar in toplega krompirja...za ostali dve članici družine pa pečene perutničke, krompir z ocvirki in zelena solata.
jutri pa segedin z zeljem in polenta.
NaturensGalleriVčeraj file postrvi z mandlji, popečena zelenjava v ponvi (brokoli, cvetača, bučka, por, čebula, korenje) z zelišči, mlad krompir v kosih, berivka z regratom.(Sem ga včeraj nabirala po dolgem času in je že zelo velik!!!)
Za danes pa sigurno regrat v solati, pa kaj na hitro, saj se bom po enotedenskem okrevanju lotila čiščenja stanovanja. Pa še eno pomočnico imam in bo tako lažje pri delu in morda celo pri kuhanju....
Bom poročala kasneje....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
ČETRTEK:
Pražena g. jetrca, domač kruh, zelena solata:

Pozdravček!
Včeraj: zelenjavna rižota, motovilec
Danes: gratinitani rezanci z mletim mesom in regrat v olati
tanjajZaenkrat še vedno festival regrata, konec tedna bomo imeli pa simpozij. Upam, da ne trofimo steklenic z napako.
Če se komu toži po
, je v bližini mesta, kjer poteka festival, moč kupiti že pečeno.
Na lagarju golaž in makaroni. Magari pašta s šugom, ne bomo dlakocepili.
Poobedek:
- ponovno priprošnja za dež
Posladek:
- vedenje, da v vesolju vse štima. Hvala, Ežoj.
![]()
Mygrace
danes sem si privoščla z mamo kosilo v najljubši pizzeriji..in sicer morsko pizzo in palačinke
če se malce prikupiš mlademu picopeku, potem ti jo še oblikuje,da zgleda malo bol morska ;)
sicer pa še ena bolj tako, za posladek
tudi naši mački imajo pravo mačjo menzo ali restavracijo
lp
ledenka_Danes: čemaževa juha, pražena piščančja jetra, regrat.
rosieštruklji na juhi
BalenkaDanes: goveja juha z ribano kašo, kuhan krompir in koleraba, polpeti ( ostanki od govedine), regrat v solati, za
zdrobov narastek
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Jajčevci s sirom na veganski način