Ežoj, da ne bodo prebavne motnje ! Jogurtu je rok potekel že 12.06.11
larisa1
Pirin kruh s semeni
Ežoj, da ne bodo prebavne motnje ! Jogurtu je rok potekel že 12.06.11
larisa1
, zrezki iz sv. ribice, zelena solata
Pražen korenček, pelate, sojo (drobni koščki), zeleno papriko, por, dve jajci, dimljen sir. Zraven jasminov riž. In zeleno solato (kristalka + mehka) s paradižnikom in mladim česnom.
cobissDanes v dobri družbi (
) poštena solata z rost beefom. Malo salse namesto dresinga oz. kisa in olja. Zvečer pa na
ali karkoli že k sosedom na drugi konec ulice. ![]()
Ma s tistim burekom pa tudi nobenega uspeha, verjetn jade ima prav, boljše bi bilo če ne bi dal blitvo noter, verjetno ne mara blitve ( drugač je burek bil izvrsten )
.
Ma nola, včeraj je bilo topleje v Moskvi, Štokholmu in Krasnojarsku kot na Reki.
Uganite kaj bo pa pri meni danes za posladek:
Upam, da s tem bo kaj več sreče kot z burekom, pa sem nalašč dal sliko dovolj zgodaj.
Drugač, pri meni danes se je lahko opazoval v kuhinji redek dogodek, pa sem takoj poslikal. Evo:
To se pri meni pripeti enkrat, kvejčemu dvakrat/let. Dogodek bo možno opazovat do kosila.
( to je posledica tega mraza, ne morem zunaj sedet in jamrat, pol sem se lotil posod ).
larisa prva, nič bat, jogurt je bil odličen, zaupno ti povem, da v mlekarni imajo slabe tehnologe in ne znajo naredit jogurta, da se pokvari takrat ko napišejo ( pa ne okol govorit ). Pa nasploh, jogurti in kislo mleko so obstojni dolgo časa, sladka smetana je tudi včasih bila in se je sčasom spremenila iz sladke v kislo, sedaj ne več.
Kot rečeno, upam, da bo danes kaj več sreče.
![]()
![]()
![]()
![]()
dragička, nič nisi povedala, da greš k ežoju! Saj bi ti pustila pucat, za eno baklavo in pol ![]()
lp
mzmdanes: zelenjavna juha, pire krompir, kremna blitva, piščančji file v ponvi, solata
tjas![]()
![]()
ežoj, a bo ohcet??? Pa ni tulka nič povedala, da zate peče tiste dobrote ![]()
![]()
. Zdaj je pa treba sam še povezavo z mrkom
najti...
Eto, men je že skoraj jasno:
čaka kot iz škatlice kuhinja in
z baklavo.
![]()
![]()
![]()
Joj, Ežoj sem ti "fouš" za tako lepo kuhinjo, ker mene pucanje čaka jutri (ga že nekaj časa odlašam).
Naš jedilnik pa tkole:
petek: pečen krompir, hrenovke, mešana solata
sobota: mali svedrčki s popečenimi bučkami, zelena solata
danes pa piščančji zrezki v kari omaki s kaprami, rizi-bizi, zelje v solati.
Lepo nedeljo vsem!!
tabuNEDELJA:
![]()
![]()
ribice, ribice in še enkrat ribice... (še za domov sem jih dobila), nekaj roštilja; pečen krompir, grška solata, zelena solata; jabolčno-rožičeva pita:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Njoki s šampinjoni in modrim sirom