Enolončnica iz stročjega fižola, krompirja in korenja, pečene postrvi, pečen krompir, za tistega, ki ne je rib pa čevapčiči.
lp
cervusEnolončnica iz stročjega fižola, krompirja in korenja, pečene postrvi, pečen krompir, za tistega, ki ne je rib pa čevapčiči.
lp
cervuszelenjavna juha, pire krompir, goveji zrezki v omaki in zelena solata in borovničevi maffini.
BalenkaDanes: pecena riba, krompir v kosih, tzaziki (kupljen v trgovini) solata.
Juha iz vsega zelenega, kar je bilo v hladilniku, in palačinke z veliiiiiiko borovničeve čežane. Prej in potem borovnice kar tako.
SonjaPetek:
Sobota: hrenovke v testu (recept Anamarije1), francoska solata; ledena kava
Nedelja: juha z zdrobovimi cmočki, zelenjavni zrezek, bučke v omaki; čoko višnjevi mufini (iz baze)
Ponedeljek: goveji zrezki v omaki, zelena solata, krompir v kosih/pire krompir; palačinke
PetyaPri nas v soboto: goveji zrezki v omaki, zdrobova klobasa, grah v omaki, zeljna in zelena solata
Včeraj: goveja juha z rezanci, stefani pečenka, pražen krompir, stročji fižol v solati
Danes: korenčkova juha, ostanek stefani pečenke, za ostale dušen piščanec, rizi bizi, zelena solata
Jutri: bučke v omaki, pire krompir, nabodala, solata
Sreda - počitnice na ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes : Zame najbolše kosilo stročji fižol in krompir s kislo smetano.
Jade![]()
Komaj čakam, da fižol zraste![]()
Sobota: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pečen krompir in zelena solata;
Nedelja: spet juha, polpeti in krompirjeva solata;
Danes: pečen piščanec, pečen krompir (zdaj je pač tak čas... se ga ne naveličam) in solata iz
;
Jaz sem ga ravno danes natrgala, nizkega.
PONEDELJEK:
Kostna juhica z rezanci, mesna lazanja, zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Čarobna zelena torta