Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MARTINOVA SOBOTA: goveje/račkina juhica, mlinci, rdeče zelje, telečja krača, račka, matovilec/rukola, vinček:

picture_3709_290picture_3711_290picture_3712_290picture_3717_290picture_3720_290picture_3725_290

Pozdravček!

Danes pri meni nič primerno datumu. Testenine in zeljnata solata, Martina ( tako kot vedno ) počastim tudi s kakšnim kozarcem, tolk, da ne bo jezen ( pa nasploh, nikoli ni težav z Bogom ali njegovimi odposlanci, oni razumejo, problem so ljudje, " usijane glave " ):

ežoj
Danes sva pa z mojim združila moči in se šla družno kuharijo (čeprav sem bila na začetku skeptična, ker ne prenesem nikogar v mojem kuharskem koridorju, ko sem v elementu).....na mizi se je znašla gratinirana čičerika (za močnejšo polovico je vanjo zakorakal še "under cover" ) in motovilec (ni nič hrustal, moj obvlada pranje ) ..... v glavnem kosilo je izpadlo in misija je bila uspešno zaključena, namreč moj kao ne mara čičerike....no je ni maral do danes, kamuflaža dela čudeže . Ninja24
Zelenjavni zrezki in zeljna solata. Za posladkat pa kremna kupa. Jannaa
Pri nas pa včeraj omaka iz faširanega mesa in žličniki danes pa goveja juha, krompirjeva pisanka in pesa iz kozarca, jutri ocvrti piščančji zrezki in francoska solata, pa vsem hvala za super ideje, berem in gledam slikce vsak dan, lepo nedeljo. tabu

Pri nas pa danes pleskavice, pečen krompir  solata- radič, endivja

včeraj pa makarončki s orehi.

Nisem uspela slikati.

katti
Včeraj boranja za posladek skutina pita danes kremna špinačna juha z pinjolami,šmorn in višnjev kompot jutri goveja juha z domačimi rezanci,zelenjavni riž in pečena bederca,endivja ter zadnji kosi pite LP Bogomira
Vilma

Pri Vilmi pa še vode ni bilo

danes: polnozrnati domači metuljčki, paprika-paradižnik -feferon omaka, sladica,

lp

mzm
Vode pa res ne, Mišzmoke. Vina pa kr neki ja. ;-)
Mi neki nagaja kulinarika. Mogoče pa moj računalnik?
Da ponovim: danes piščančja bedrca in krompir v pečici. Za sladico pa apple cruble.
Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti