Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zelena solata, kompot Jutri: goveja juha z rezanci, pečen piščanec, dušeno zelje, krompir, zelena solata, orehova rulada NENA58

Včeraj: goveji zrezki v omaki, pire krompir, endivijaDanes: filana paprika, pire krompirJutri: pečen piščanec, kruhovi cmoki/mlinci, rdeče zelje/kuhana zelenjava, motovilec

Petya
Danes: lečina enoločnica, porova frtalja, ananas. Že cel dopoldan kuham paradižnik, danes popoldne me čakajo tagliatele, jutri imava goste: lososov karpačo z rukolo, tagliatele & rimske klobasice v paradižnikovi omaki, solata, tiramisu Danes zvečer: baileys zabava Saša
Danes: fizolova juha in slivovi cmoki Lep in se vedno snezni pozdrav! zvitorepka

PETEK:

Rižota s puranjim in šampinjoni, mešana solata:

picture_3696_595

Pozdravček!

danes: ostanki prate alla sguaseto, črna redkev,

lisička ima sneg...

lp

mzm

Danes bodo sardelce, zraven kozarec dva vina in solata.

Vilma
Gratinirane skutine palačinke in kompot. Jannaa

Danes mi je "kuhal" Mc-klovn

MM

Danes pošinem, da že dolgo nisem jedel ribe, pa mi je omega tri verjetno čist na podnu ( kakšen bilobil in izguba spomina neki, kaj govorite, čist se spomnem vsakeg dekolteja........, ah pustimo ).

Torej danes:

Kot je razvidno: riba, riž, melancani, olive ( zdrava prehrana me bo čist ugonobila).

In, " drage moje ženske ", se vam zahvaljujem, da smo tole temo naredili čist zanimivo in lepo. Resnično, čudovit je pogled na slikice polnih krožnikov, ( tudi če niso tehnično, umetniški ( kompozicija ) dovršene ).

Kongratuliram!

( kaj šele bo, ko nekatere končajo tečaje fotografiranja )

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti