Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: ciganski golaž, kruhovi cmoki, kitajsko zelje in koruza breskva

Oh, ežoj, lepo praznuj Martina! Danes je že vinček. Tako sem vesela za pridne vinogradnike, ki so si oddahnili in si nalili kupico. Kaj hočemo, kri ni voda. Imam poseben odnos do vina, še posebej do cvička. Moje korenine so povezane s kraji, kjer se obdeluje vinska trta.

Moj učitelj  fotografiranja je pa šel na daljše potovanje! Res škoda, da nisem poslikala kisle štajerske juhe. In svinjskuh nogic, ki so izginjale ob cmokanju moje boljše polovice.

naor

Danes: Kremasta juha iz posušenega graha. Za desert, se lahko zgodi, bodo makroni (jaz jim še vedno rečem Luxemburgerli). Druga možnost je, da bodo romali v smeti. Testna runda, pač. Pa en kup vitaminov, tablet proti vročini in čaja. Zame pa ena poštena solata.

Vanja

Brez kosila, pa zato toliko boljša večerja s tamladimi: mocarela in češnjev paradižnik, telečje rulade, 

predjed_kranj_595rulada_kranj_595

Nena

Pohvaljena Nena!

naor

Hvala naor. Evo, moj mož je že užaljen. Je sodeloval pri pripravi (pa ne bom povedala koliko) 

Nena

Jooooj, kako ste pridni. Kuhate, slikate, ...

Komaj čakam, da se spet malce umirimo in se vam nazaj pridružim

MM
Včeraj,krompirjevvi svaljki(po domače pipči)narejeni kot makaronin flajšsolata Danes ješprenj s suho kračo arima

Danes golaž s polento... Popoldne pa še kaj sladkega, samo ne vem še kaj...

Lotti

Včeraj smo imeli bolj martinovo varjanto z družbo; brez race ali goske, bil pa je pečen piščanec, krompir z zelenjavo, mlinci s kislo smetano in peteršiljem, sladko rdeče zelje z jabolki pa itak

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti