Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pečana goska, puranje rolade s suhimi slivami, pečene perutničke, mlinci, pire krompir, rdeče zelje....pa kar nekaj vina, gibanica in čebelji pik...pa še kaka kavice ja bila na mizi. Bilo pa nas je kar dosti...zato toliko hrane. Pa vse sem imela namen poslikat,,,jap ostalo samo pri namenu.

Lp

Bojana

Danes smo imeli podvarak iz baze s krvavico in pečenicoposlikala sem ga, kar med jedjo ni bil preveč navdušezato je pa dobil še košček marelične rezine arima
petek:morska rižota,radič s koruzo sobota:mesno-zelenjavna obara nedelja:goveja juha z rezanci,domači mlinci,dušeno rdeče zelje,pečena račka,radič v solati,kozarec ninkica

močnik z gobami, gos nadevana z jabolki, popečen krompir, radičeva solata s krompirjem, tarte tatin,

micogica
Sobota: zrezki v gobovi omaki, skutini njoki, zelena solata s koruzo. Nedelja: korenčkov golaž, polnozrnati makaroni, kitajsko zelje s koruzo, puding z borovnicami breskva

Pizza (slikana pred pečenjem)

pizza_14.11._595

Nena

Dans kosilo po izboru otrok. Špinača, pire krompir in aviacija. Pa zelena solata seveda. Sladice nimam, mogoče pa še kaj naredim, ravnog gledam po kulinariki, kaj bi bilo primerno.

Vilma

Pečena piščančja bedrca, popečen krompir, zelena solata in skutino pecivo.

Jannaa

Evo, ni ravno vol pečen na ražnju, tudi  jagenjček ni, pa tudi gos ni, mal pridiha pa je:img_7491_613

Vilma, to ti nas mal farbaš: otroci so izbrali pire in aviacio, ti si pa dodala špinačo!ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 14.nov 2010 14:54

Ežoj, a je to noj ?

Vidim, da si tudi v fotografiji napredoval. Prav lepo si uskladil barvo prta, steklenice in borovničevega soka .

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti