Si mi pa dala za misliti, čeprav sem seveda tudi jaz vzela za hec. ![]()

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Si mi pa dala za misliti, čeprav sem seveda tudi jaz vzela za hec. ![]()
Pa kaj komplicirate, saj se tam lepo vidi riba!
Drugač, meni se zdi, da tista bela sladka reč za krašenje tort, ne paše na tisto juho ( če bi vsaj bila slana )
.

Včeraj polnjena paprikain pire; danes pasulj- brez mesa in ne- in zeliščna štručka, še topla.
Ja, ežoj, to se pa naredi če človek kuha kosilo, zraven pa peče torto. Zdej šele vem, zakaj tak okus ![]()
Ežoj, ne bodi tako starokopiten
, menda ne boš rekel, da nisi še nikoli jedel sladke fižolove juhe (tisti Boston Baked Beans ni prav daleč z okusom pravzaprav)..
Ejej, vidim, da ti moram še marsikaj pokazat![]()
Drugač imaš pa pronicljiv dar opazovanja, svaka čast! (prevod: vsa čast)..Ne vem, če lahko na prste ene roke preštejem ljudi, ki bi v Nbjevi juhi prepoznali hrbtno plavut morskega soma?japaja
Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 11.nov 2010 18:07Že dva dni sem v totalnem kaosu, zato hodim kar k sosedovim jest
.
Včeraj: gobova juha, kruh, slivovi cmoki
Danes: peresniki s paradajzom
, radič v solati, kupljene tortice ![]()
Morska medvedka, fajn, da maš dobre sosede!
Zaradi kaosa se pa ne sekiraj, po kaosu pride kozmos. In je spet vse lepo in prav![]()
Danes: mesne kroglice, brokoli. krompir, korencek, salotka vse v eni ponvi (mesne kroglice polizdelek)
Amelia
breskva Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom

Cheesecake