Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pileća juha s knedlima od jetrice pohana svinjetina (lungić) riža s vrganjima zelena salata (puterica) Lidija...
danes smo jedli joto iz repe in domače kevavice jutri zelenjavna juha ,palačinke z orehi in domač kompot iz buč selce
Danes; Goveja juha, telečji zrezki v gobovo - smetanovi omaki, krompirjevi svaljki, brokoli, solata iz kitajskega zelja. jade
petek: zelenjavna mineštra z rdečo lečo, polnozrnati sirovi vaflji lp Julija
Včeraj:gobova rižota,solata
Stročji fižol z mesom v omaki, pečen krompir in mešana solata Maji
Danes: goveji zrezki v zelenjavni omaki ( stročji fižol, korenček, cvetača ) in pire. Sladic sedaj sploh ne pripravljam, ker za praznike sploh ne bo tistega občutka " praznika ". Jutri: piščančje nogice z rožmarinom in čipkasta pašta + neka solata pač Lumpica
Danes: fajitas, referitos, salsa, koruza, tortilije, za sladico jabolčni štrudelj jutri: puranova pečenka z jabolki v smetanovi omaki, pire, solata Ana
Včeraj: wienerwald v salzburgu - torej pečene piške :), no edino jaz sem jedla skutine cmočke z nadevom iz maronov in cimeta ter z brusnično omako....Mmmmmm..... Danes: jelenji golaž, kruhovi cmoki, polenta, solatka, za sladico šamrole Jutri: verjetno bo losos z jasminovim rižem in brokolijem LP Zala
Danes: pašta s puranjum ragujem, domač zimski radič tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti