Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Ješprenj z rebrci; zelenjavna juha, krompir v kosih, dušene bučke, zelena solata, jabolčna pita od včeraj nena 55
kiselo zelje restani krumpir krvavice potica od oraha Lidija...
Danes: segedin, polenta, muffini za čokoholike MissLady
oj. V soboto so bila jetrca in pire krompir, včeraj, ko je imela mama rojstni dan pa župca goveja, pečeno meso, tenstan krompir, zelena solata, francoska solata in prepeličja jajčka, za sladico skutin kolač in orehova rolada ter kavica, danes pa goveja juha z rezanci, solata, goveje meso in krompir By katti
Danes sem prvič naredila polenovko na enega izmed portugalskih načinov, bila je Bom objavila recept. Jutri pa bo na meniju piščančji file z basmati rižem in popečeno zelenjavo. Lp, Maji
Danes je bila piščančja obara s knedlicami. Ker je pa jutri 29. november - moja hči praznuje 28. rojstni dan, bomo imeli: riž s porom, polnjene kalamare in solatko. Za posladek bomo pa kar kupili nekaj rezin tortice. Pozdravček!
torek: piščančje kračke s krompirjem, pečeno v pečici, zelena solata z rukulo Julija
včeraj: ajdovi žganci in zelje, obojo zabeljeno z ocvirki in šinek Elen
kiselo zelje restani krumpir krvavice Lidija...
Lidija, jaz pridem k tebi na krvavice... Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti