Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, to se pa kr lepo Rimljanki zahvali..., je zadnjič "prepovedala" razvrat v tvojem ribniku (kao da bomo me punce ves prostor zasedle in za ribe ne bo dovolj ostalo...), zdaj pa maš k nimaš! O, mega, 3 ?!

Danes:

- ena mineštrone juha iz vrečke

- nekaj kosov pohanega piščanca

- jagode

Jaz pa danes:

- zajtrk: jagode

- malica: jagode s poprom in balzamičnim kisom

- kosilo: jagode v solati z regratom, rukolo, limono, sladkorjem, soljo...

- malica in večerja zame: jagode, enkrat s smetano, drugič še ne vem kako

Včeraj naletela (itak vedno naletim) na težko akcijo španskih jagod, 1,49€ dobri 2 kili jagod... bi bil greh pustiti jih v trgovini

japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 13. 2011 15:29
današnje kosilo: školjke na buzaru, zraven pa kruh in polenta s parmezanom beva

Danes: riž s papriko in korenčkom, sardele, regrat z jajčko.

gobica1402

Sashika, hitro pridi, samo še dve sta ostali.

Pozdravček!

Včeraj: svaljki v družbi govejih zrezkov in zelenjave, svaljski v družbi piščančjih zrezkov z bučkami v smetanovi omaki, solata

imag0068_595_02imag0067_595

Danes: basmati riž + piščanec z zelenjavo in indijskimi oreščki, pa seveda solata ni manjkala..

imag0075_595

Bojanca
Danes: bograč s črnim kruhom, sladica: skutno višnjevo pecivo (recept iz baze). Jutri: zelenjavna juha, na ajdovi kaši pečen piščanec, solata z domačega vrta. regica

Danes:zelje s korenčkom na banatski način, klobasa, svež domač kruh, mešan kompot

slike_399_595

Jutri, prav gotovo, skutine palačinke,naredila Dragička lušte.

arima

Bojana, tile svaljki na prvi sliki izgledajo pregrešno dobro! jgirl

novo_003_595

Danes sem porabila ostanke: pol vrečke juhe, kar sline so se mi cedile na poti domov, potem pa:

- ostanke od polente z zelišči sem narezala na rezine in jih vrgla na malo prepraženo čebulo, potreseno z malo vegete, poprom in mešanico mediteranskih zelišč; ko je bila polenta pregreta in že malo v koščkih, sem preko vrgla še stepeno jajce in med mešanjem lepo zapekla; zraven skleda solate in kozarec vina, vse skupaj: nebeško.

Jaz za kosilo zelo rada porabljam ostanke od drugih, polento sem dobila od tašče.

Za preostali del družine se pa zjutraj pripravila piščanca v ostrigino-sojini omako z veliko zelenjave, tudi s čajoto (narezano na tanke rezine). So kar predli.

Mamamia

mamamia

Danes spet nedolžna pirina mineštra in

sdc16375_595

kolački iz baze

sdc17112_595

Aha, japaja dozoreva, iz zelene prehaja v rdečo

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti