TIle dnevi mi minveajo s svetlobno hitrostjo in brez reda, ki se kaže tudi v naši domači prehrani. Danes končno na starih tirih.
Goveja juha, široki rezanci s šparglji in koščki pancete. Zelena solata z redkvicami, kalčki in lanenimi semeni.
VilmaTIle dnevi mi minveajo s svetlobno hitrostjo in brez reda, ki se kaže tudi v naši domači prehrani. Danes končno na starih tirih.
Goveja juha, široki rezanci s šparglji in koščki pancete. Zelena solata z redkvicami, kalčki in lanenimi semeni.
Vilma
Danes pa sem naredila rižotko s piščančjim mesom,korenčkom,papriko in seveda curryem .. + Brokoli![]()

Danes smo imeli polentino torto malo drugače in skledo plešaste solate (smrdljivke). Nabiralništvo je v polnem teku!
pinka, samo panine in vodo v torbo, malo bencina v avto in te čaka jedilnica ![]()
Ej, ežoj, kje praviš, da se zavije na levo?! ![]()
lp![]()
mzm
| ežoj je napisal/a: | ||
Zanimivo, da nobena ne napiše: pri nas danes domači tič.................seveda je mišljena kura ali petelin iz domače vzreje, ............ kaj ste pa vi mislili?
ežoj |
Ko bo na sporedu, te bom obvestila![]()
![]()
![]()
Danes:
- ričet z dodatkom kisle repe, črn kruh
- palačinke z regratovim medom in limono
- zame skleda solate Zadnji zdihljaji (regrat s krompirjem)
Posladek:
- obisk žlahte kontra Gorjancem; upam, da pade kakšna oljčna vejica![]()
![]()
japaja
Mišzmoke, kakšno glazuro pa imaš tam na polentini tortici? ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Veganski sladoled z navihanci