Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

japaja:hvala za pohvalo tako paše če kdo kdaj reče ,da si priden!Zato pa se jaz trudim,da mojega škrata čim večkrat pohvalim!To je res neko čudežno zdravilo! danes:sarme(do sedaj smo moral jabolka porabit sedaj smo pa ugotovili,da je še kar nekaj zelja v čebru),kruh!sladoled in kapučino za sladico! nejčica

Rižota z gobami.p4110005_595

Elea

TOREK:

Kostna juhica z zdrobovimi knedlčki; svaljki, grahova omaka, pečeno piščančje bedro; zelena solata:

picture_4504_290picture_4501_595

Pozdravček!

Torek:

makaroni z mesno omako, za sladico: JAGODE

larci

Pomladna juhica z razno zelenjavo in nekaj lisičkami, pražen krompir, bečeno kurje bedro, zelen radič v solati.

Lep dan!sam_1642_595sam_1643_595

irenakr
včeraj: makaroni z mesno omako, rdeča pesa v solati danes: segedin z repo, kruh, zbirčne metke pa raviole s satarašem beva

Danes:

- čemaževa juhica s pšeničnim zdrobom

- rižota z vršički divjega hmelja

- puranji file na putrčku

Poobedek:

- verjetno horizontala, dokler nekdo ne skuha kavice

japaja

Matr, ko pogledam, vsi imate ( se mi zdi zmeraj ) boljše kot jaz. Za danes bi se težko odločil, a bi raje kosil pri dragički ali ireni. Ker od tega ni nič, sem mogel sam nekaj naredit ( tokrat brez pomoči konzerve, ne, ne, ni nič omaka a la bologneze, ampak, ne vem zakaj  a la trboveze ):

img_0124_595sedaj bi najreje bil z japajo v horintozali ( dokler nekdo ne skuha kavice, pa ne prehitro, lahko mal počaka )

Matr, omega tri mi je čist na nuli, še bom padel v kakšno omega komo!

ežoj

No ja, ežoj, tudi tvoje kosilo ne zgleda "švoh" jaz pa sem danes imela govije zrezek v smetanovo-sirovi omaki, kruhov cmok (domač, itak) in zeleno solato. Za sladico pa na sprehod, preden se ulije

JJ

Danes malo čudna kombinacija, je blo pa dobro - bolognese omaka. Potem sem odkril,da doma ni nikakršnih testenin. Se mi ni ljubilo v trgovino. Sem v shrambi najdel mlince. In smo imeli bolognese omako z mlinci in zeleno solato.

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti