Pirin kruh s semeni
Rižota z gobami.
TOREK:
Kostna juhica z zdrobovimi knedlčki; svaljki, grahova omaka, pečeno piščančje bedro; zelena solata:

Pozdravček!
Torek:
makaroni z mesno omako, za sladico: JAGODE![]()
Pomladna juhica z razno zelenjavo in nekaj lisičkami, pražen krompir, bečeno kurje bedro, zelen radič v solati.
Lep dan!

Danes:
- čemaževa juhica s pšeničnim zdrobom
- rižota z vršički divjega hmelja
- puranji file na putrčku
Poobedek:
- verjetno horizontala, dokler nekdo ne skuha kavice ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Matr, ko pogledam, vsi imate ( se mi zdi zmeraj ) boljše kot jaz. Za danes bi se težko odločil, a bi raje kosil pri dragički ali ireni. Ker od tega ni nič, sem mogel sam nekaj naredit ( tokrat brez pomoči konzerve, ne, ne, ni nič omaka a la bologneze, ampak, ne vem zakaj a la trboveze ):
sedaj bi najreje bil z japajo v horintozali ( dokler nekdo ne skuha kavice, pa ne prehitro, lahko mal počaka )![]()
Matr, omega tri mi je čist na nuli, še bom padel v kakšno omega komo!
ežojNo ja, ežoj, tudi tvoje kosilo ne zgleda "švoh"
jaz pa sem danes imela govije zrezek v smetanovo-sirovi omaki, kruhov cmok (domač, itak) in zeleno solato. Za sladico pa na sprehod, preden se ulije![]()
Danes malo čudna kombinacija, je blo pa dobro - bolognese omaka. Potem sem odkril,da doma ni nikakršnih testenin. Se mi ni ljubilo v trgovino. Sem v shrambi najdel mlince. In smo imeli bolognese omako z mlinci in zeleno solato.
Multivitamin
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Svinjska ribica