Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes po dolgem času spet enkrat jedli vampe, kruh beva

Danes grem mim vaškeg ribnika, ko so ravno izvlekli ulov. Kaj sem pa hoto, seveda kupim ( to je ena verska zadeva, meni religija prepoveduje, da bi odšel brez, da bi kupil ).:

img_0156_595Za posladek pa ne bom vključil TV do dnevnika ( morda tudi do odmnevov ).

Glede razvrata: nič ne bom uporabljal magijo, bom se držal preizkušenega recepta: par dni se ne tuširam in ne kopam, bom dobil tak pristn vonj po moškem, da me bojo že izvohale.

Glede vesolja: enkrat vam bom mogel povedat, kolk je tam vse urejeno................

ežoj
Pri nas včeraj makaroni, danes pa fižolova juha in palačinke z čokolado, eni pa z limono. franciska

Danes goveja juha in okisana govedina iz juhe.

Jutri bom naredila svinjsko ribico v testu, ki ga je Trixi enkrat objavila na forumu (druga stran) in si zasluži mesto med recepti:  http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1993 ribica&offset=10

Zraven pa verjetno pečen krompirček in solata.

Sporočilo je spremenil(a) Vilma dne 15. 2011 18:38

Goveja juha; zimski krožnik (kislo zelje, ajdovi žganci, krvavice, pečenice):

picture_4520_595

Pozdravček!

Oj, Trixi, približno vem kako je to, smo imeli ples dva dni nazaj, ampak je pol tolk lepo....mame pa ponosne, ane... Pri nas danes pita s šuno in šparglji, pa berivka, jutri pa široki rezanci s šparglji, jih moram porabit, ker se mi v ponedeljek obeta že nova pošiljka, dobila pa sem tudi eno knjižico z recepti iz špargljev, tako da bom zdaj veselo preizkušala. Lep vikend vsem. tabu
ežoj je napisal/a:

Danes grem mim vaškeg ribnika, ko so ravno izvlekli ulov. Kaj sem pa hoto, seveda kupim ( to je ena verska zadeva, meni religija prepoveduje, da bi odšel brez, da bi kupil ).:

img_0156_595Za posladek pa ne bom vključil TV do dnevnika ( morda tudi do odmnevov ).

Glede razvrata: nič ne bom uporabljal magijo, bom se držal preizkušenega recepta: par dni se ne tuširam in ne kopam, bom dobil tak pristn vonj po moškem, da me bojo že izvohale.

Glede vesolja: enkrat vam bom mogel povedat, kolk je tam vse urejeno................

ežoj
ežoj, tale tvoja religija mi je zelo všeč. Evo, pa sem tudi jaz odkrila svojo vero. A še sprejemate nove člane v svoje občestvo? rosie

Danes je izgledalo kosilo takole: ostanki polentine torte (glazura je zelena, natur, brez želatine ), paradižniki "daterini", olive lecce, kisle kumarice iz Kamnika, kruh domač, zeleni čaj

sdc17411_595

ta je pa, zamaskiran, čakal, če kaj pade...

sdc17483-1_290

lp

p.s. dragička, tista triperesna deteljica dela zimske gušte, edino, pečenice ne najdem

mzm
Vilma, bom se morala malo potrudit in začet spet pisati recepte. Marsikaj novega imam na zalogi. Tburgar, ja seveda sem bila ponosna mami, ja itak je bila naša najlepejša, vsaj zame Zdaj je mimo, le še podplate bo morala pocajtat... Včeraj je ostala stefani pečenka, tako da je bo mož bolj vesel kot rib, midve z hčerko pa bova z veseljem nekaj ribjega...
Sobota: mineštra, palačinke s skuto in ribezom. Nrdrlja: goveja juha z zdrobovimi cmoki, pizza rolada, solata, domači mascarponi sladoled. breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti