Klasična pizza
Danes grem mim vaškeg ribnika, ko so ravno izvlekli ulov. Kaj sem pa hoto, seveda kupim ( to je ena verska zadeva, meni religija prepoveduje, da bi odšel brez, da bi kupil ).:
Za posladek pa ne bom vključil TV do dnevnika ( morda tudi do odmnevov ).
Glede razvrata: nič ne bom uporabljal magijo, bom se držal preizkušenega recepta: par dni se ne tuširam in ne kopam, bom dobil tak pristn vonj po moškem, da me bojo že izvohale.
Glede vesolja: enkrat vam bom mogel povedat, kolk je tam vse urejeno................
ežojDanes goveja juha in okisana govedina iz juhe.
Jutri bom naredila svinjsko ribico v testu, ki ga je Trixi enkrat objavila na forumu (druga stran) in si zasluži mesto med recepti: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1993 ribica&offset=10
Zraven pa verjetno pečen krompirček in solata.
Sporočilo je spremenil(a) Vilma dne 15. 2011 18:38Goveja juha; zimski krožnik (kislo zelje, ajdovi žganci, krvavice, pečenice):

Pozdravček!
| ežoj je napisal/a: |
Danes grem mim vaškeg ribnika, ko so ravno izvlekli ulov. Kaj sem pa hoto, seveda kupim ( to je ena verska zadeva, meni religija prepoveduje, da bi odšel brez, da bi kupil ).:
Glede razvrata: nič ne bom uporabljal magijo, bom se držal preizkušenega recepta: par dni se ne tuširam in ne kopam, bom dobil tak pristn vonj po moškem, da me bojo že izvohale. Glede vesolja: enkrat vam bom mogel povedat, kolk je tam vse urejeno................ ežoj |
Danes je izgledalo kosilo takole: ostanki polentine torte (glazura je zelena, natur, brez želatine
), paradižniki "daterini", olive lecce, kisle kumarice iz Kamnika, kruh domač, zeleni čaj

ta je pa, zamaskiran, čakal, če kaj pade...![]()

lp ![]()
p.s. dragička, tista triperesna deteljica dela zimske gušte, edino, pečenice ne najdem ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Šahovnica