Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včeraj pri moji mami pasulj in kruh, danes pa kislo zelje pa pečenica - praznimo zamrzovalnik.

tanjaj

Pr nas danes - znajdi se. Kruh, pašteta,sir,salame in v obratnem vrstnem redu in pomešano.

Multivitamin

multivitamin

SREDA: 

Telečja obara s cmočki iz ržene moke; palačinke s skuto zapečene v pečici:

picture_4506_595picture_4516_595

Pozdravček!

Mmmmm, dragička so se mi kar sline pocedile Zame pa danes goveja juha z rezanci, govedina iz juhe in tople kumare (mogoče tudi solata). Hladna predjed pa sprehod... preden se ulije

JJ
Včeraj: pečen piščanec, pečen mlad krompir, zelena solata, fižolova solata z redkvijo Danes: bolognese omaka, makaroni, berivka
Včeraj: losos s špinačo v listnatem testu, krompirjeva solata Danes: ocvrta piščančja bedrca, pomfri, paradižnikova solata Jutri: pasulj s prekajenimi rebrci matejaoz

Fižolova juha, sveže pečen polnozrnati kruh.

lpsam_1646_595sam_1647_595

irenakr

Danes: domača zelenjavna pizza :)

larci

Danes pri meni, čorbica ( imenovanje po predlogu dragičke, bodoči da "čorba", po SSKJ ima negativno konotacijo ):

img_0130_595Posladek mi je včeraj odpadel, kaže, da tudi danes ne bo nič boljše.

Na kontrolni plšči mi je prižgana rdeča lučka: low level omega 3. bo treba ukrepat

ežoj
Dragička, jst bi se k tebi na palačinke povabila! Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti