Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za mišiko z moke in za multija: tisto grozotno pekočo zelnato župo je skuhal (so skuhali????) fedrčki. Tako, zdej mzm ve, multi pa (menda) ne .

lp

P.s. Tista ežojeva sadna torta pa carsko zgleda, ne!!!!

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 03. 2011 20:59

Ajej, fedrčki .

Pst, in če bi se vse ribice zmenile, najele bus, pa hajd k ribniku, na sadno torto! Japaja je seveda Prva....

lp

mzm

Sovaščanka, hvala, hvala,.......... kako je pa res za videti:

img_0032_595recept je od Veri, resnično izredna torta.

ežoj

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Ogromna skleda motovilca (pri nas ga prodajajo celo leto )

Pri nas je pa IN jesti sezonsko.

rimljanka

rimljanka je napisal/a:

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Ogromna skleda motovilca (pri nas ga prodajajo celo leto )

Pri nas je pa IN jesti sezonsko.

rimljanka

Sem te že pogrešala, Rimljanka!

Mene pa GROZNO veseli, da lahko jem, kar se mi pač zlušta, kadarkoli. Jedi iz kislega zelja pa v toplih mesecih res ne kuham.

Joj, kako pa jeste motovilec z avokadom? Ta ti menda ne zori sredi zime?

No, solata z avokadom je ZAKON, če še niste probale.

Torej, danes je bil še enkrat motovilec, pripravljen kot včeraj.

2 ovčja kotleta in krompirjevi krhlji z rožmarinom in dimljeno soljo za dragega, polnjena goba z naribanimi in prepraženimi cukiniji in feta sirčkom. Ponjena gobica in škampi zame. Goba in proteini so se znašli na krožniku via žar.  Vino blanco za desert.

Aja, idejo za tele cukinije sem našla na Annabel Longbein spletni strani, o kateri ste se zadnjič pogovarjali. (Rimmy, ti si sodelovala pri razpravi ali karkoli je že bilo) Sem jih pa še malo začinila z zelišči, so bili kar tako malo dolgočasni. Feta sirček jih naredi fino kremaste. Priporočam.

polnjenagoba_595

Malo preveč , se mi zdi.

Vanja
Vanja jaz bi se pa k tebi povabila na kosilo . Ponedeljek: polnozrnati riž, polnjene šampinjoni, regrat s krompirjem. Torek: zelenjavna enolončnica, polnozrnate ameriške palačinke. breskva

Sva že dve!

naor

Tudi pri nas je IN sezonsko in samooskrbno.

Torej danes pri nas:

- regratova juha

- regratova rižota

- regratova solata

Posladek:

- gremo po nove zaloge (morda še kako kuro ujamemo mimgrede)

japaja

Japaja, včasih smo rekli: krompirjevo juho, krompirjevo solato, tenstan krompir in krompir kar tako.

naor
Sobota: zrezki v omaki, široki rezanci, berivka in redkvice Za večerjo: suha klobasa, sir, sveže nariban hren (uh, kako je bil hud), paradižnik in paprika, kuhana jajčka, sveže pečen kruh in refoška Včeraj: izlet na morje - kalamari in škampi, solata, belo vino Za večerjo: juha z rezanci Za danes pa še iščem idejo. Me mika potepanje v naravi, zato najbrž kaj na hitro...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti