Za mišiko z moke in za multija: tisto grozotno pekočo zelnato župo je skuhal (so skuhali????) fedrčki. Tako, zdej mzm ve, multi pa (menda) ne
.
lp
P.s. Tista ežojeva sadna torta pa carsko zgleda, ne!!!!
cervus ![]()
Za mišiko z moke in za multija: tisto grozotno pekočo zelnato župo je skuhal (so skuhali????) fedrčki. Tako, zdej mzm ve, multi pa (menda) ne
.
lp
P.s. Tista ežojeva sadna torta pa carsko zgleda, ne!!!!
cervus ![]()
Ajej, fedrčki
.
Pst, in če bi se vse ribice zmenile, najele bus, pa hajd k ribniku, na sadno torto! Japaja je seveda Prva....
lp ![]()
Sovaščanka, hvala, hvala,.......... kako je pa res za videti:
recept je od Veri, resnično izredna torta.
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Ogromna skleda motovilca (pri nas ga prodajajo celo leto |
Pri nas je pa IN jesti sezonsko. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| rimljanka je napisal/a: | ||
Pri nas je pa IN jesti sezonsko.
|
Sem te že pogrešala, Rimljanka! ![]()
Mene pa GROZNO veseli, da lahko jem, kar se mi pač zlušta, kadarkoli. Jedi iz kislega zelja pa v toplih mesecih res ne kuham.![]()
![]()
Joj, kako pa jeste motovilec z avokadom? ![]()
Ta ti menda ne zori sredi zime? ![]()
![]()
![]()
![]()
No, solata z avokadom je ZAKON, če še niste probale.
Torej, danes je bil še enkrat motovilec, pripravljen kot včeraj. ![]()
2 ovčja kotleta in krompirjevi krhlji z rožmarinom in dimljeno soljo za dragega, polnjena goba z naribanimi in prepraženimi cukiniji in feta sirčkom. Ponjena gobica in škampi zame. Goba in proteini so se znašli na krožniku via žar. ![]()
![]()
![]()
![]()
Vino blanco za desert. ![]()
Aja, idejo za tele cukinije sem našla na Annabel Longbein spletni strani, o kateri ste se zadnjič pogovarjali. (Rimmy, ti si sodelovala pri razpravi ali karkoli je že bilo) Sem jih pa še malo začinila z zelišči, so bili kar tako malo dolgočasni. Feta sirček jih naredi fino kremaste. Priporočam.

Malo preveč
, se mi zdi. ![]()
![]()
Sva že dve! ![]()
![]()
![]()
Tudi pri nas je IN sezonsko in samooskrbno.
Torej danes pri nas:
- regratova juha
- regratova rižota
- regratova solata
Posladek:
- gremo po nove zaloge (morda še kako kuro ujamemo mimgrede
)
![]()
Japaja, včasih smo rekli: krompirjevo juho, krompirjevo solato, tenstan krompir in krompir kar tako.![]()
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom