Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja Mišzmoke, sem mislila tiste nepremičnine na 2 nogah. Na take sem mislila da ne padam, četudi ima taprave nepremičnine (khm...no ja....)

Recimo Ežoj je dobra kombinacija premičnine in nepremičnine. Ribnika, da se razumemo

japaja

Saj sem  mislila na dvonožne nepremičnine. A se ne reče tako tipu, ki se mu ne da premikat?

Ni premikanja, ni kosila po želji

lp

mzm
Jaz sem pa ta teden nabrala čemaž, tako da smo imeli v četrtek čemaževo juho, v petek čemaževo pito, no danes pa kar makarone s paradižnikovo omako, ker smo delali v gozdu pa je bilo bolj malo časa in volje kuhati. Jutri bodo pa piščančji zrezki, pohani, francoska solata pa motovilec in regrat tabu

Tudi večerje ni, predvsem pa zajtrka ne, če ni premikanja. Jasno.

japaja

Četrtek: Še zadnji član je bil laboratorijska (pardon, mišak ), je bilo testiranje raviolov od nekaj dni nazaj. Čaka na ponovitev.

Petek: Široki rezanci na neki kremni omaki, narejeni navdihu (beri: KAr j epač bilo v hladilniku).

Sobota: Po 5km laufu zjutraj , delu na vrtu (premeščanju dreves)  in nekaj malih opravilih Sva sestradana spravila skupaj burgerje s poblano paprikami in sirom: dva s kajzerco in zame enega na klobuku velike gobe. Ogromna skleda motovilca (pri nas ga prodajajo celo leto ) z avokadom.

Lepo nedeljo vsem.

Vanja

juha z vlivanci, pražen , kremenateljčki, ogromna skleda solate (regrat in motovilec)

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 03. 2011 08:31
sobota: regratova juha, kotleti morskega psa iz pečice in kuhan krompir v kosih, regrat danes bo: čemaževa juha, pohan sir, regrat s krompirjem dolgo že nismo polente, tako da bo na jedilniku jutri s skledo regrata beva

Daj, zaupaj, kakšno tehniko premikanja dreves imaš. Jaz bi jih tudi nekaj premaknila!

naor
Danes:juha,meso(mešano)krompir,regrat,motovilec. Jutri:golaž,polenta regrat. Milži

NEDELJA:

Kostna juha z rezanci; ajdova kaša z zelenjavo, piščančji file v pomarančni omaki; zelena solata; pecivo s praznovanja abrahama:

picture_4454_290picture_4457_290picture_4463_290picture_4464_290

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti