Ja Mišzmoke, sem mislila tiste nepremičnine na 2 nogah. Na take sem mislila da ne padam, četudi ima taprave nepremičnine (khm...no ja....
)
Recimo Ežoj je dobra kombinacija premičnine in nepremičnine. Ribnika, da se razumemo![]()
japaja
Ja Mišzmoke, sem mislila tiste nepremičnine na 2 nogah. Na take sem mislila da ne padam, četudi ima taprave nepremičnine (khm...no ja....
)
Recimo Ežoj je dobra kombinacija premičnine in nepremičnine. Ribnika, da se razumemo![]()
japaja
Saj sem mislila na dvonožne nepremičnine. A se ne reče tako tipu, ki se mu ne da premikat? ![]()
Ni premikanja, ni kosila po želji ![]()
lp
mzmTudi večerje ni, predvsem pa zajtrka ne, če ni premikanja. Jasno.
![]()
Četrtek: Še zadnji član je bil laboratorijska
(pardon, mišak
), je bilo testiranje raviolov od nekaj dni nazaj. Čaka na ponovitev. ![]()
Petek: Široki rezanci na neki kremni omaki, narejeni navdihu (beri: KAr j epač bilo v hladilniku).
Sobota: Po 5km laufu zjutraj
, delu na vrtu (premeščanju dreves)
in nekaj malih opravilih
Sva sestradana spravila skupaj burgerje s poblano paprikami in sirom: dva s kajzerco in zame enega na klobuku velike gobe. Ogromna skleda motovilca (pri nas ga prodajajo celo leto
) z avokadom. ![]()
![]()
Lepo nedeljo vsem.
juha z vlivanci, pražen
,
kremenateljčki, ogromna skleda solate (regrat in motovilec)![]()
Balenka![]()
Daj, zaupaj, kakšno tehniko premikanja dreves imaš. Jaz bi jih tudi nekaj premaknila!![]()
![]()
![]()
NEDELJA:
Kostna juha z rezanci; ajdova kaša z zelenjavo, piščančji file v pomarančni omaki; zelena solata; pecivo s praznovanja abrahama:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Hoppy brioš