Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes mi je moj dragi spekel carski praženec hehe

jutri pa bomo doma prvič pekli zunaj na sončku

larci
Sobota: polnjene paprike, domač polnozrnati kruh s semeni, bavarska krema Nedelja: goveja juha z rezanci, polnjene lignje, pečen krompir, solata, polnjena jabolka. breskva

Danes: goveji zrezki v omaki, špecli, radič in regrat v solati.

lpsam_1425_595sam_1430_595

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 02. 2011 14:50
Včeraj filane paprike in kruh, danes ajdovi žganci z ocvirki in jogurt. Če se ne premislim, bodo jutri perutničke na žaru in grška solata. franciska

Grozotno pekoča zeljnata juha oz. čorba (tisti, ki jo je kuhal, se je pozneje izgovarjal, da je vrgel vanjo samo tri ČISTO MAJHNE papričice - lahk si mislite, kaj je bilo), za tiste, ki tako pekočega niso mogli jesti, pa mesno-krompirjeva ponev s solato s fižolom. Za jutri v skledi čaka čemaž - nimam pojma, kaj bo iz njega nastalo.

lp

cervus

Pri takem vremenu se mi ni ljubilo nič kuhat, akcija praznim zmrzovalnik v teku, danes, pred nekaj dnevi skuhana " čorba " od ohrovta:

img_0025_595

ežoj

Danes; mesni rezanci z gobami in papriko zapečeni v pečici s sirom, šiiroki rezanci, regrat z jajčkom ,za sladico pa rezina črni gozdiček.

slike_367_595

Popolde pa še na toplem

Najlepiši čas po pusti zimi

Lp arima

Hehe, nepremičnine tudi meni bore malo pomenijo, zato danes le ena velika, velika skleda toplega regrata, s kraško panceto in krompirjem! Buhdej dolgo, srečno življenje soimenjakinji

Ta lačni si lahko vzamejo še klobasice divjega prašiča...če bodo pridni, seveda

Me prav zanima, kdo je "zapekel" kosilo elaphusu!

Aja, ežoj, dober ti je ta poster!

lp

mzm

Danes smo si privoščili doborte iz žara...njami je pasalo.

Jutri pa bomo vidli kaj še bo..nekak mi na čemaževe njoke vleče, ampak njokov še nikoli nisem doma delala...bomo vidli.

Bojanca

Danes: mesni polpeti in krompirjeva solata.

Jannaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti