Danes mi je moj dragi spekel carski praženec hehe ![]()
jutri pa bomo doma prvič pekli zunaj na sončku ![]()
Danes mi je moj dragi spekel carski praženec hehe ![]()
jutri pa bomo doma prvič pekli zunaj na sončku ![]()
Danes: goveji zrezki v omaki, špecli, radič in regrat v solati.
lp

irenakr
Grozotno pekoča zeljnata juha oz. čorba (tisti, ki jo je kuhal, se je pozneje izgovarjal, da je vrgel vanjo samo tri ČISTO MAJHNE
papričice - lahk si mislite, kaj je bilo), za tiste, ki tako pekočega niso mogli jesti, pa mesno-krompirjeva ponev s solato s fižolom. Za jutri v skledi čaka čemaž - nimam pojma, kaj bo iz njega nastalo.
lp
cervusPri takem vremenu se mi ni ljubilo nič kuhat, akcija praznim zmrzovalnik v teku, danes, pred nekaj dnevi skuhana " čorba " od ohrovta:

Danes; mesni rezanci z gobami in papriko zapečeni v pečici s sirom, šiiroki rezanci, regrat z jajčkom ,za sladico pa rezina črni gozdiček.

Popolde pa še
na toplem ![]()
![]()
![]()
Najlepiši čas po pusti zimi![]()
![]()
Lp arima![]()
Hehe, nepremičnine tudi meni bore malo pomenijo, zato danes le ena velika, velika skleda toplega regrata, s kraško panceto in krompirjem! Buhdej dolgo, srečno življenje soimenjakinji ![]()
Ta lačni si lahko vzamejo še klobasice divjega prašiča...če bodo pridni, seveda ![]()
Me prav zanima, kdo je "zapekel" kosilo elaphusu!
Aja, ežoj, dober ti je ta poster!![]()
lp
mzmDanes smo si privoščili doborte iz žara...njami je pasalo.
Jutri pa bomo vidli kaj še bo..nekak mi na čemaževe njoke vleče, ampak njokov še nikoli nisem doma delala...bomo vidli.
BojancaDanes: mesni polpeti in krompirjeva solata.
JannaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci s sirom na veganski način

Mehiške taco košarice