lp, pinka

lp, pinkaDanes: juha z ribano kašo, ocvrti zrezki, pražena zelenjava in solata.
Jannaagpveja juha, pražen krompir, hren z jabolkom, zelenjava, mleta pečenka v pečici, motovilec
Balenkabeva,
, si ti gvišna, da imajo polento tudi drugi v družini radi? Da ne bom kaj kriva ![]()
Danes smo imeli "peki papir krompir", našpikano, marinirano prato in šparglje z balzamičnim kisom.
Človek je "slišal", da bo kmalu prešel na shujševalno prehrano in ni osnovnih pogojev za fotografiranje, torej časa.
U, pinka, si me spomnila na redkvice, hvala!
lp
mzmKurja juha z rezanci, pečen krompir z brstičnim ohrovtom (zadnji iz skrinje), pečene svinj.reberce in puranji zrezki, regrat in radič v solati (pozabila slikat), mlada čebula v solati, za povrh pa Kobanska omleta.
lp

Danes; bolj enostavno,ker je bilo prelepo![]()
,da bi predolgo stala v kuhinji, goveja juha od včeraj, pečen piščanec s krompirjem iz pečice(se peče kar samo
), skleda solate in sladica od včeraj. Potem pa še
na ![]()
![]()
![]()

Lp![]()
arima![]()
Danes smo kuhinjo preselili ven, ker je bil tak enkraten
:
meso na žaru, omaka iz čemaža, pomfri, pečen česen, solata s fižolom

lp
cervusTudi mi smo danes odprli sezono roštiljade. V zmrzovalniku ni bilo primernega kosa svinje, tako da smo jedli puranje čevape, piščančja nabodalca in aviacijo na žaru. Pa popečene paprike in bučke ter skleda regrata z jajčki.
Včeraj pa je bil pire krompir, špinača in piščančji popečeni fileji. Zvečer pa koncert Manu Chao, izvrstno je bilo. ![]()
Vilma
Pri meni danes, družinski piknik. Eno uro pred piknikom:
sadno torto sem gor dal, da ne rečete, da ni bilo posladka!
Nedelja:
goveja juha (dokaj ponesrečena, na koncu je za boljši okus v lonec romala jušnakocka); z ribano kašo
losos s koprom
začinjen krompir po indijsko
regrat
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Tortelini z bučkami in slanino