Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nejčica, čestitke za hčerkico. Uživajta v prelepi pomladi.

naor

kosilo mamamie izgleda perfektno :)

mi smo včeraj pekli zunaj: čevapčiči, hrenovke, piščančji zrezki in krompir, za sladico pa na sladoled v bližnjo slaščičarno :P

Danes: regrat z jajci, tuna (:

larci

Nejčica, čestitam in želim vse najboljše .

Drugače pa takole:

V petek ješprenjčkova juhica s suhim mesom, babičin jabolčni štrudelj.

V soboto v jedilnici za lepo vreme (na terasi) pekli na grilu piščančje perutničke, svinjske zrezke, poleg

tza-tziki, češnjevi paradižniki z baziliko, mozzarello in in balzamičnim kisom.

Včeraj lepo uležani fileji, gorčična omaka, mladi grah in krompir v oblicah.

Danes lazanja in zelena solata s peteršiljem in česnom.  

Zaradi prehlada  jem  barve :), okušanje je odpovedalo :( 

barbara9

Recept za krompir je že poslan, čaka na objavo,s fotografijo seveda, lososa pa itak ni posebna umetnost pripravit.

mamamia

mamamia

sobota: tortelini s špinačo in rikoto, mešana solata; zame in hčero, skleda regrata s krompirjem in slanino

nedelja: piščančja juha z reznaci, piščančji trakci s čebulo, papriko in začimbami, radič

ponedeljek: pečena svinjska rebrca, pražen krompir, regrat s krompirjem in slanino

torek: krompirjeva juha s čemažem in marelični cmoki iz skrinje

sreda: goveji golaž, za prilogo pa še ne vem kaj, solata

Julija

dragička, kako sem vesela tvoje slikice. Skoraj tako je zgledal včeraj naš krožnik pri kosilu. Bilo je res dobro.

Aja, jaz sem menda res napisala mleta pečenka.

Danes so bili ostanki od včeraj in skleda motovilca.

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 04. 2011 18:12

Pire krompir, haše, ena zraven hašeja špagete (sama si je skuhala posebek), bučke v omaki s čemažem.

lp

cervus

Danes; piščančje meso od včeraj, krompirjevi cmoki z drobnjakom, cvetača polita s kislo smetano pomešano z drobnjakom in malo ribanega sira, mešana solata, kompot.

slike_369_595

Nejčica, čestitke za lepotičkoin veliko sreče

Lp arima

nejčica, čestitke in veliko sreče ob novi zemljanki

Danes smo imeli pirino mineštro s stročnicami in "milka rolado" , je bila sila sprobat novo mašinco in sem pač vzela, kar je bilo pri roki.

sdc16421-1_595

ežoj, , kje si dobil možgane? No, se čudno bere, , saj veš, kaj mislim

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

Danes smo imeli pirino mineštro s stročnicami in "milka rolado" , je bila sila sprobat novo mašinco in sem pač vzela, kar je bilo pri roki.

mzm

Iz česa pa je ta milka rolada? Mene na milko spominja samo po barvi-barvi ovitka od milke čokolade A ni nekaj sadnega? Kakšno novo mašinco pa imaš? Za zvijanje rolade

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti