Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hehe, JJ, samo barva je, ja, ostalo je sadje.

, a obstaja mašinca za zvijanje...ajaaaa, ne, ne, MUMa imam, takega za enkratno uporabo, so eni rekli, pa ni tako!!

lp

mzm

Ne ne, nisem še slišala za tako mašinco, samo to mi je na pamet padlo uuu, a kar MUMa miš se je ufensila

JJ

Ponedeljek: Impromptu pasta. Solata kot včeraj za taenga .

Zame samo poštena mešana solata s piščancem z žara.

V dvoje: Za desert mango in .

Vanja

Vanja, tale impromptu ti je pa svetski

japaja

Danes pa golaž s koruzno polento in veliko solate Za spomin na hladne dni

JJ
Popečeni piščančji fileji v belem vinu, priloga iz bučk in zelena solata. Za desert ananas. Kasneje še korenčkova torta. Saša

Včer sem bil v kapitalu in sem šel v strica Maca. Jedel one blazno reklamirane tortile. Piščančja je bla čist ok. Ajd, ni bla biser, ampak okej. Goveja pa groza. Ma obup od obupa. Mleto faširano meso fliknili notri. Saj nisem več vedel al jem mesni burek al kaj. Skratka piščančjo vsekakor, goveje nikakor.

Aja, danes - recept drage mi moje kolegice in someščanke mamamie. Ne sam recept. Sem skuhal tudi. Njami. Noro dobro.

Multivitamin

multivitamin

Aha, sem bil tudi na kosilu s kolegom. Iz uvidevnosti do ene madam, ki je pripeljala sina na kosilo h sosednji mizi, ne bom omenjal kje. Skratka, ona mojih let, sine 14, ker je vmes skoz in nonstop telefonirala v Ameriko. Al se je pa delala, da tja kliče. Kako se je ona obnašala do sina je bil pa višek viška ene pomeščanjene koklje. Med tem, ko je kao telefonarla v Ameriko, kjer je na ves glas celi gostilni razlagala, da bo njen sin šel tja v srednjo šolo, je taga mulca sfockala, ga zmerjala,da itak za nič ni sposoben. Ker ji je vmes rekel,da bi rad še eno kokakolo. Zamislite si, ona rihta Ameriko, on jo gnjavi s kokakolo.

Pa, kaj bom spet zanovetalo, če napišem,da je ženska bila takrat totalno zblojena Klingonka.???

Multivitamin

multivitamin

In kaj si skuhal danes? Če ni skrivnost

JJ

TOREK:

Goveji zrezki v omaki, rizi-bizi, zelena solata; kruh iz krušne ter ržene moke z dodatkom semen:

picture_4467_595picture_4471_595

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti